1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 10:15

1.kolo, Divize B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Středočeské derby rozhodovaly penalty


Branky


3

Rakovnický Tatran přivítal na úvod soutěže doma Slaný. Oba středočeské celky chtěly vyhrát, ale vítěz může být jen jeden. Slaný ovládlo herně první půli, Tatran zase druhou. Góly padaly až ve druhém poločase, každý tým si připsal po jednom a rozhodnout tak musely penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Utkání prvního kola nového ročníku Divize B proti sobě svedlo celky, které v loňském a "neúplném" ročníku dělily pouhé dva body. Možná proto oba týmy vkročily do prvního poločasu opatrně. Není tak divu, že kromě pár střel, které neměly gólové parametry, viděli diváci největší šanci na straně domácích těsně před poločasem. Centrovaný míč po hlavičkovém souboji poslal domácí hráč těsně nad břevno. Do kabin se tak šlo za stavu, byť si dokázalo Slaný vytvořit převahu a jednu gólovou šanci promarnilo.

Rychlá odpověď

Druhý poločas už byl z obou stran aktivnější, k vidění byly pěkné akce i několik žlutých karet za ostřejší zákroky. V 74. minutě utkání viděli diváci první gól zápasu. Po rohovém kopu domácího Kučery využil nedůrazu v malém vápně hostí Hrobník a poslal razantně míč k tyči - 1:0. Domácím však radost ze vstřelené branky moc dlouho nevydržela. Hosté ze Slaného se hned po rozehrávce přesunuli na polovinu Tatranu. Po centru z levé strany a následné hlavičce se dostal míč k hráči Vimrovi, jeho střela se mu však příliš nepovedla a balon se odrazil k Nádeníčkovi, který přízemní střelou vyrovnal - 1:1. Tatranu tak náskok vydržel pouhou minutu. Do konce zápasu už byla obě mužstva opatrná a základní hrací doba skončila nerozhodně.

Hrobník svůj gól nepotvrdil

V penaltovém rozstřelu se více dařilo hostům ze Slaného. Mýlil se pouze Zelenka, jehož střelu téměř doprostřed vystihl brankář Tatranu. Ovšem domácí nevsítili míč hned dvakrát. Nejprve se penalta nepodařila Kučerovi a poté tíhu okamžiku neunesl střelec jediné branky domácích Hrobník. Na penalty tedy vyhrál tým hostí a odvezl si tak z Rakovníka cenné 2 body.

 

V galerii fotografie od Antonína Vydry! Foto si můžete prohlédnout také od Davida Svobody, jehož povedené kousky naleznete i ZDE.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
I. Žulevič [-] - L. Dolák [-] , J. Čech [-] , V. Hradecký [-] , A. Vrána [-] , P. Vecka [-] , L. Hrobník [-] , P. Kučera [-] , A. Nesládek [-] , M. Verner [-] (72. T. Rothe [-] ) , T. Borák [-] (46. K. Omovie [-] )

SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Vašák [-] , J. Maroušek [-] (89. P. Volgner [-] ) , O. Zelenka [-] , M. Obrtlík [-] , M. Jaráb [-] , M. Mareš [-] , B. Nádeníček [-] , T. Vimr [-] , J. Šmidrkal [-] , F. Hansl [-] (66. L. Danda [-] )

ŽK: 41. V. Hradecký , 60. P. Kučera - 23. M. Mareš , 54. M. Vašák , 80. T. Vimr .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Štrincl Pavel - KOŽÁR Ondřej, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích