Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

4.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice doma nadělily Chebu "desítku"


0

Na vítězství domácích měl mimo jiné velký podíl teprve 18 letý Jan Starsiak, který vsítil hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut muselo být stovce diváků v Hranicích jasné, jakým směrem se bude zápas ubírat. Domácí nastoupili v sestavě se značně nižším věkovým průměrem, než byla ta hostující a na jejich hře to bylo znát. Už v 7. minutě se domácím podařilo otevřít skóre, první gól utkání vstřelil Jan Starsiak. O pouhé tři minuty později domácí své vedení zdvojnásobili, trefil se Jakub Kleiner. Hranice nepolevovaly v aktivitě a ve 25. minutě přidali již svoji třetí branku, tentokrát zamířil přesně znovu Jan Starsiak. Hosté se sice dostali jen zřídkakdy do šance, přesto dokázali ve 30. minutě snížit. Autorem branky byl Václav Baumruk. Hranice se ale nenechaly obdrženým gólem ani v nejmenším rozhodit a nadále pokračovaly ve své kanonádě. Svou druhou branku přidal ve 34. minutě Jakub Kleiner. To ale nebylo pro první poločas zdaleka vše. Jen o dvě minuty později totiž zvýšil už na 5:1 Vojta Horák a ve 40. minutě se ještě stihl prosadit David Dorotovič. Poločasový stav tak byl opravdu drtivý, Hranice vedly nad Chebem 6:1.

 

Jak domácí skončili první půli, tak začali i tu druhou. Už po necelé minutě hry byla pro domácí nařízena penalta, kterou ve 47. minutě bez problémů proměnil Jan Dorotovič. O pouhé tři minuty později se za Jíšou opět rozvlnila síť a opět měl branku na svědomí Dorotovič, tentokrát to ale byl Janův bratr David, který vstřelil svou druhou branku v zápase. V 60. minutě se domácímu Janu Starsiakovi podařilo zkompletovat hattrick. Tomuto hráči bude v lednu teprve 18 let, pro Hranice je to tedy zajímavý příslib do budoucna. Domácí už se v závěru do útoku příliš nehnali, přesto se jim povedlo završit pověstnou "desítku". Skóre utkání uzavřel v 80. minutě Vojta Horák, pro kterého to byl druhý zásah v utkání. Konečné skóre tedy bylo 10:1, Hranice si tak upevnili první příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
Předseda domácích, Roman Černý: V podstatě není moc co říct. Výsledek hovoří sami za sebe. Měli jsme v celém zápase převahu. Cheb měl poměrně nejistou obranu a díky naší mladé sestavě jsme si v podstatě dělali, co jsme chtěli.

FC Cheb B
Vedoucí mužstva hostů, Libor Stejskal: Byl to v podstatě souboj generací. My máme průměr nad 40 let, oni něco okolo 20, což se projevilo na skóre.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - J. Stránský [-] (46. M. Hodonický [-] ) , P. Nový [-] (57. J. Siegert [-] ) , M. Mojcher [-] , J. Beneš [-] - J. Starsiak [-] , J. Kleiner [-] , M. Amrich [-] (65. P. Král [-] ) , D. Dorotovič [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-]


ŽK: 30. M. Mojcher , 52. J. Beneš .
Hráči zápasu: J. Starsiak .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - Coufal Jaroslav, Topinka Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.