3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 10:15

8.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek doma jasně přehrál Motorlet


Branky


13

Výhrou domácího Písku 3:0 nad Motorlet skončilo utkání osmého kola ČFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacovský poslal domácí do vedení

Domácí měli v úvodu utkání míč častěji na svých kopačkách. První šance přišla po čtvrthodině hry, kdy zakončoval Froněk po centru Šplíchala, hostující brankář Mihálek byl ale pozorný. Hosté postupem času hru vyrovnali, ale nedokázali se dostat k zakončení. Ve 23. minutě se ke střele z úhlu dostal Froněk, trefil ale pouze tyčku hostující branky. O minutu později centroval Presl a zakončoval opět Froněk, ale branku netrefil. Ve 28. minutě zahrával Froněk rohový kop, na který nejvýše vystoupal Filip Vacovský a poslal domácí do vedení 1:0. V dalších minutách prvního poločasu se již nic zajímavého neudálo. Písek si tak do kabin odnášel jednobrankový náskok.

Rychlý úder domácích

Hned po začátku druhého poločasu vlétl do otevřené hostující obrany Tomáš Froněk, obešel bránícího hráče a střelou na zadní tyč překonal Mihálka, 2:0. Hosté však utkání i přes nepříznivý vývoj nezabalili a snažili se o zkorigování stavu. Dlouhé chvíle drželi kmíč a hráli na obranné polovině Písku. Domácí ale měli v brance jistého Satrapu, který své spoluhráče ve dvou šancích Motorletu okolo 60. minuty podržel. Hra se poté vyrovnala a do šancí se dostali i domácí. Ulbrich s Froňkem ale neuspěli. V 70. minutě už se hosté téměř radovali ze snížení, ale míč z brankové čáry vykopl Vacovský. V další domácí šanci neuspěl Martin Held. Pečeť na výhru tak přidal v 82. minutě střídající Martin Voráček po přihrávce dalšího střídajícího hráče Janouška. Domácí Písek tak zaslouženě bere tři body za výhru 3:0.

 

Zdroj: Web SK Motorlet Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Milan Nousek - trenér: Kluci zúročili kvalitní tréninky, které jsme absolvovali v uplynulém týdnu a navázali na druhý poločas v Příbrami, kdy nám to opravdu sedlo. Měli jsme hluché místo po druhém dosaženém gólu, jinak jsme kontrolovali zápas a vyhráli zaslouženě.

FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: V prvním poločase soupeř prokazoval svojí kvalitu a byl častěji u míče. Na nás se určitě projevil středeční zápas a dlouho nám trvalo než jsme se dostali do patřičného tempa. Bohužel jsme nepohlídali obranný roh a domácí šli do vedení. Po přestávce nás rychle domácí zaskočili druhým gólem. Po naší špatné rozehrávce, místo toho abychom šli do brejku, tak jsme lovili balón z vlastní sítě. Pak jsme odehráli velmi dobrou pasáž. Měli jsme tam příležitosti, abychom zápas zdramatizovali. Bohužel se tak nestalo a nakonec jsme ještě dostali třetí gól. Domácí si vyhrát zasloužili.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - F. Vacovský [-] , M. Šplíchal [-] (81. J. Janoušek [-] ) , T. Benetka [-] , T. Ulbrich [-] (73. R. Wermke [-] ) , Š. Holý [-] , A. Presl [-] (65. Š. Koreš [-] ) , J. Pařízek [-] , J. Held [-] (73. K. Kulík [-] ) , T. Froněk [-] (81. M. Voráček [-] ) , O. Sajtl [-]

FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - J. Valenta [-] , P. Gilian [-] , J. Hauer [-] , J. Suk [-] , R. Žaloudek [-] , P. Rothe [-] , A. Fotr [-] (74. M. Hurka [-] ) , M. Rataj [-] (65. J. Walter [-] ) , T. Rossmann [-] (46. O. Bitto [-] ) , M. Čepelák [-] (65. F. Zelenka [-] )

Hráči zápasu: T. Froněk , F. Vacovský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:41

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích