0:1
(0:0)
53. M. Psohlavec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 10:30

8.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovník nedal penaltu a prohrál s Karlovými Vary, v klubu skončil trenér Martin Pulpit


Branky


53. M. Psohlavec (p.)
13

Vyrovnané utkání mezi Rakovníkem a Karlovými Vary nabídlo každému mužstvu jeden pokutový kop. Domácí neuspěli, hosté ano. Proto si Slavia Karlovy Vary odváží tři body. V Rakovníku skončil po osmi kolech trenér Martin Pulpit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevyužili své šance

V sestavě domácího mužstva se tentokrát předsavili obě posily z Pobřeží Slonoviny. Rakovničtí vstoupili do utkání lépe a celý první poločas byli aktivnějším mužstvem. Aktivní byl především Osypenko na levé straně hřiště, který posílal do hostujícího vápna jeden centr za druhým. V šancích se postupně ocitli Krejčík, který z malého vápna nedokázal trefit branku a poté obě posily Angbandji a Traore, ani oni však nedokázali dostat míč za hostujícího gólmana Cháru. Hosté se nedokázali téměř celý poločas prosadit přes dobře fungující domácí obranu. Až v závěru poločasu nebezpečně vystřelili, ale gólman Janda byl připraven.

Domácí penaltu nedali, hosté ano

Rakovník vstoupil do druhé půle aktivně a z této aktivity vyplynul faul ve vápně na Červeného. Míč si vzal Bleck, ale trenér Pulpit dal jasný rozkaz, ať penaltu kope střelec Červený. Dle nepsaného pravidla faulovaný nemá kopat penaltu a zde se toto pravidlo potvrdilo. Domácí šutér trefil pouze tyčku. Domácí se dostali do další gólové šance, ve které selhal tentokrát aktivní Osypenko, který trefil pouze prostředek branky, kde byl připravený Chára. Ještě hůře bylo domácím v 53. minutě. To brankář Janda nepochopitelně vyběhl z branky a posléze už stihl pouze faulovat ve vápně. Pokutový kop za hosty zahrával zkušený bard Martin Psohlavec. Téměř čtyřicetiletý hráč s ligovými zkušenostmi s přehledem proměnil, 0:1. Pro bývalého hráče Viktorie Plzeň byla branka pikantní i důvodu, že dříve nastupoval také za Rakovník. Šokovaní domácí se po održené brance již nedokázali vrátit do herního rytmu. Hosté zkušeně bránili svůj hubený náskok až do konce. Jedinou šanci Rakovníku měl v závěru Osypenko, ale branku netrefil. Svěřenci trenéra Geňa si tak na západ Čech odvezli tři body.

Trenér Pulpit v týmu SK Rakovník skončil

Po osmi kolech skončil v úterý 13. října na lavičce SK Rakovník trenér Martin Pulpit. Kouč s ligovými zkušenostmi si jistě představoval, že s týmem získá více, než šest bodů, které středočeši mají. Dle informací z oficiálního webu klubu se kouč nyní připravuje na zahraniční angažmá a s klubem se rozešel po vzájemné domluvě. Spolu s koučem končí i asistent Radim Suchánek. Klub nyní hledá nového trenéra, díky koronavirové pauze má více času. My budeme hledání náhrady pozorně sledovat. V brzké době vám přineseme i vyjádření předsedy klubu Marka Tvrze.

 

Připomeňte si, jak známý bouřlivák Pulpit řádil ve 4. kole, kdy obdržel červenou kartu

 

 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary
Marián Geňo - trenér: Třetí zápas venku, třetí výhra. Jsme všichni šťastní, druhý poločas už jsme odehráli takticky velmi dobře, zato první půli jsem kluky nepoznával. O poločase si k tomu něco řekli i zkušenější hráči, což kvituji. Rozhodující momenty se odehrály hned na začátku druhé půle, domácí penaltu neproměnili, my za dvě minuty Psohlavcem ano. Poté už to byl taktický zápas. My to v čele s vynikajícím Tůmou zvládli na jedničku. Na nucenou zápasovou pauzu tedy odcházíme s 11 body, zrovna teď jsme byli rozjetí, ale nedá se nic dělat. Budeme doufat, že se co nejdříve vrátíme do zápasového rytmu.



Sestavy


SK Rakovník
P. Janda [-] - N. Bleck [-] , D. Traore [-] (46. K. Omovie [-] ) , M. Rendla [-] , P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] , C. Angbandji [-] (89. K. Vilímek [-] ) , J. Červený [-] , F. Krejčík [-] (73. M. Azilinon [-] ) , D. Pelyak [-] (84. M. Hejda [-] ) , O. Osypenko [-]

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - L. Tůma [-] , Š. Dubnička [-] (65. D. Tesař [-] ) , M. Psohlavec [-] , P. Maňák [-] , D. Mandula [-] (88. O. Shorný [-] ) , V. Vyleta [-] , R. Vokáč [-] (84. J. Prágr [-] ) , M. Pěkný [-] , Z. Skala [-] , M. Jáša [-]

ŽK: 60. Š. Dubnička , 92. M. Jáša .
Hráči zápasu: J. Chára , M. Psohlavec .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů