Z. Vrňák 29. (vl.)
P. Pejša 83.
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2020 10:15

8.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín si doma poradil s Benešovem


Branky


29. Z. Vrňák (vl.) , 83. P. Pejša
13

Vltavín doma porazil Benešov 2:0. Hosté opět nedokázali porazit mužstvo z hlavního města.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka hostů

Hosty do utkání přivedl uzdravený Richard Kalod, který dostal na ruku i kapitánskou pásku. Domácím kapitánem byl střelec Petr Pejša. V 9. minutě byl hostující Kalod faulován těsně před vápnem, ale Jakub Vosáhlo následný přímý kop z nebezpečné pozice napálil pouze do zdi. Benešov předváděl aktivní hru s vysokým napadáním soupeřovi rozehrávky. To dělalo domácím problém a hosté si vypracovali mírnou převahu, která ale nevedla k žádné větší příležitosti. Ve 21. minutě zahrozili poprvé domácí, jejich střelu z vápna ale dokázal mladík Schummer v hostující brance vyrazit. Z protiakce se po centru ze strany dostal ve vápně k hlavičce Kalod, ale brankář Štorc jeho zakončení vyrazil. Ve 29. minutě přišla série tří domácích centrů do vápna. Ten poslední vyslal Mysliveček, Pejša hlavičkoval a hostující Zdeněk Vrňák poslal míč nešťastně do své branky, vlastní gól a vedení domácích 1:0. Ve 36. minutě se domácí dostali do rychlého brejk, Maione míč ve vápně zasekl a jeho střelu na zadní tyč vyrazil Schummer na rohový kop. Ve 39. minutě nejprve zakončovali střelou z dálky hosté, tu si Štorc pohlídal a rychlým výkopem hned založil protiútok. Míč táhl Maione po levé straně, dostal se až do vápna, kde už proti němu Schummer vyběhl a italský hráč ještě nabídl přihrávkou branku Pejšovi. Ten však tentokrát nepotvrdil pověst střelce, když mu ve skórování braníl v brance pouze jeden hostujících beků, který ale dokázal Pejšovo zakončení vyrazit nohou na roh. Více šancí k vidění nebyli. Domácí tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Pejša hosty dorazil

Po deseti minutách druhé půle se k zakončení dostal opět Pejša, ale z ideální pozice okolo penaltového puntíku branku přestřelil. V 60. minutě se po odraženém míči dostal k nebezpečné střelu hostující Ježdík, trefil ale pouze střed branky, kde byl přiravený Štorc. V 67. minutě se po zranění vrátil do hry v benešovském dresu Mario Lička. V. 83. minutě zahrávali domácí přímý kop z poloviny hřiště. po nákopu do vápna a několika odrazech se k míči dostal Petr Pejša, který byl sice zády k brance, ale dokázal akrobaticky trefit míč z prvního dotek a trefil se přesně, 2:0. Poté si domácí už zbytek utkání pohlídali a získali tři body.



Sestavy


FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Tichý [-] , C. Maione [-] (88. S. Vokurka [-] ) , T. Kuchař [-] , P. Pejša [-] (88. T. Freisler [-] ) , D. Matějka [-] , O. Šípek [-] (67. M. Pásztor [-] ) , F. Mysliveček [-] (67. D. Jaroš [-] ) , B. Abena [-] (90. J. Šmalcl [-] ) , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-]

SK Benešov
J. Schummer [-] - J. Vosáhlo [-] , P. Srb [-] (57. O. Brokeš [-] ) , A. Lupač [-] , R. Kalod [-] , L. Dufek [-] (67. M. Lička [-] ) , M. Tomek [-] (57. O. Vosáhlo [-] ) , V. Ježdík [-] (81. T. Meszáros [-] ) , D. Pedro [-] , D. Filip [-] , Z. Vrňák [-] (67. M. Turek [-] )

Hráči zápasu: P. Pejša .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 08:41

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích