2:1
(2:1)
43. M. Hejda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2020 17:00

5.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Středočeské derby ovládl Králův Dvůr, který zdolal Rakovník 2:1


Branky


2. M. Kraus , 34. T. Osvald - 43. M. Hejda
12

Ve slunném pátečním podvečeru padaly branky pouze v prvním poločase. Domácí byli v utkání lepší a zaslouženě berou tři body za výhru 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá trefa v úvodu

V rakovnické brance dostal šanci zkušený Petr Víšek, který si však start do utkání představoval úplně jinak. Již ve druhé minutě zahrávali domácí rohový kop, po kterém vznikl závar před hostující branku. Nejlépe se v situaci zachoval domácí kapitán Martin Kraus a poslal míč do sítě, 1:0. Hosté mohli vyrovnat v 10. minutě, kdy se do šance po přihrávce Aziliona dostal Omovie, jeho ránu ale zastavila tyčka domácí branky. V další šanci hostů se ocitl Duchoň, ale nedokázal trefit branku. Domácí po těchto dvou šancí začali kontrolovat hru. Ve 34. minutě se do průniku dostal Beňo, jeho zpětnou přihrávku za velké vápno převzal Tomáš Osvald a krásnou střelou zvýšil na 2:0. Ve 40. minutě se ke střele z vápna dostal opět aktivní Osvald, ale branku přestřelil. Ve 43. minutě se do útoku dostali hosté. Červený vyslal centr skrz vápno a Marek Hejda jej dokázal uklidit do sítě, 2:1. Tímto výsledkem první poločas také skončil.

Další branky se diváci nedočkali

Domácí ve druhé půli zlepšili defenzivní činnost a pečlivě hlídali především kanonýra Červeného. Cábelící kontrolovali hru a mohli navýšit své vedení. V 63. minutě střílel ovšem Šebek těsné nad branku a stejně dopadla i hlavička Nováka po rohovém kopu. Hosté měli jedinou možnost po přímém kopu Ukrajince Osypenka, který mířil do šibenice, ale domácí zeď dokázala míč přizvednout na rohový kop. Domácí si tak po zásluze připisují tři body.

 

Zdroj: Web FK Králův Dvůr



Ohlasy k zápasu



SK Rakovník
Marek Tvrz - předseda klubu: Utkání mělo nádech derby. Hrálo se ve velkém tempu a velmi důrazně, což je ovšem v případě domácích zcela běžné. Řekl bych, že právě důraz byl klíčový a rozhodl o výhře domácích. My na první body z venku čekáme přes rok a bereme každý bod z venku. Věřím, že příště to už konečně zlomíme. Je třeba pochválit sudí zápasu, protože přispěli k velmi dobré úrovni zápasu.



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - D. Krejdl [-] (70. D. Kůžel [-] ) , D. Beňo [-] (66. P. Janota [-] ) , M. Kraus [-] (75. D. Zelenka [-] ) , T. Šebek [-] , D. Kilián [-] , T. Osvald [-] , J. Dvořák [-] , R. Novák [-] , M. Hell [-] , J. Bouček [-]

SK Rakovník
P. Víšek [-] - D. Pelyak [-] , M. Hejda [-] (55. F. Kalaš [-] ) , N. Bleck [-] , P. Duchoň [-] , K. Omovie [-] , M. Azilinon [-] (63. J. Krupička [-] ) , J. Šindler [-] (63. F. Krejčík [-] ) , J. Červený [-] , D. Dolák [-] (46. O. Osypenko [-] ) , R. Hamouz [-] (79. A. Donkor [-] )

Hráči zápasu: T. Osvald .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Grimm Tomáš - JANOCH Marek, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích