0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2020 19:30

4.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov uspěl pod umělým osvětlením v Písku


Branky


10

Devatenáctiletý gólman Benešova Jakub Schummer přispěl čistým kontem k výhře Benešova 2:0 na hřišti Písku, Utkání se hrálo v pátečním podvečeru pod umělým osvětlením.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili dvakrát v rychlém sledu

V úvodu utkání byli aktivnější domácí, ale jejich útočník Voráček sám před brankářem trestuhodně netrefil branku. V dalších šancích domácího mužstva neuspěli Janoušek ani Ulbrich. Ve 22. minutě vybojovali hosté míč po autovém vhazování, k zakončení se dostal Miroslav Tomek a přesným obloučkem překonal gólmana Satrapu, 0:1. Za domácí mohl vyrovnat kapitán Běloušek. Jeho hlavička po rohovém kopu ovšem minula tři tyče. Ve 30. minutě si hostující Mario Lička vzal míč a předvedl krásné sólo přes půl hřiště. Na konci svého průniku zvolil přihrávku do uličky, kterou zužitkoval v branku Ondřej Vosáhlo, 0:2. Domácí se snažili o snížení, ale jejich pokusy buď míjely branku, nebo vše pochytal maldík Schummer v hostující brance. Poločasové skóre tak zůstalo 0:2.

Útočná snaha domácích narážela na kvalitní defenzivu hostů

Písečtí ani ve druhém poločase útočnou snahu nevzdali, ale jejich pokusy naráželi na skvěle organizovanou a bezchybnou obranu Benešova. V 70. minutě se k zakončení dostal Ulbrich, Schummer ale nechtěl o první čisté konto v ČFL přijít a soupeřovu dělovku dokázal vyrazit. K více možnostem již hosté svého soupeře nepustili a díky větši efektivitě si odvážejí tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Milan Nousek - trenér: Domácí zápas jsme nezvládli hlavně v zakončení. Šance jsme si vytvořili, bohužel z těch našich šancí, hlavně v úvodu, jsme žádnou nevyužili a soupeř trestal ze dvou rychlých brejků, kdy šel do vedení 2:0. Potom už jsme tlačili a soupeře jsme k ničemu nepustili. Nedokázali jsme ale vytěžit ani kontaktní gól, který by nás třeba ještě nastartoval. Díky tomu jsme prohráli.

SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: Pro nás to jsou důležité tři body po porážce 0:4 se Spartou. Tam jsme udělali několik zbytečných chyb. Pro nás je určitě pozitivum, že jsme nyní uspěli. Kluci to odmakali. Měli jsme problémy se sestavu, zkušení hráči se nám zranili, takže dostali šanci naši odchovanci, kteří to chytli za pačesy. Oba góly dali odchovanci, kteří ještě loni hráli dorosteneckou ligu. O to víc jsem rád. Písek měl v první půli nějaké šance, my také. Dostali jsme se do vedení, poté udělal Mario krásnou akci, předložil míč Ondrovi Vosáhlovi a zvýšili jsme na 2:0. Do druhé půle jsme nechtěli inkasovat, takže jsme hru trochu zatáhli, ale chtěli jsme být pořád nebezpeční. Písek nás vysoko napadal a my jsme se skoro do ničeho nedostali. Kluci to vzadu zvládli na výbornou, domácí měli nějaké střely zpoza vápna. To vychytal další mladý kluk Schummer. Jsme rádi za tři body. Myslím si, že z Písku se moc body vozit nebudou.



Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - F. Vacovský [-] , J. Janoušek [-] , T. Ulbrich [-] (80. J. Pařízek [-] ) , T. Benetka [-] (46. K. Kulík [-] ) , O. Běloušek [-] , Š. Holý [-] , A. Presl [-] (46. M. Held [-] ) , J. Held [-] , T. Froněk [-] , M. Voráček [-] (46. O. Sajtl [-] )

SK Benešov
J. Schummer [-] - J. Vosáhlo [-] , O. Brokeš [-] , Z. Vrňák [-] , A. Lupač [-] , L. Dufek [-] (81. T. Meszáros [-] ) , M. Tomek [-] (69. D. Dušek [-] ) , M. Lička [-] , D. Pedro [-] , D. Filip [-] , O. Vosáhlo [-] (87. M. Krunert [-] )

ŽK: 59. K. Kulík , 61. O. Běloušek , 84. J. Held - 59. Z. Vrňák , 75. L. Dufek , 82. O. Brokeš .
Hráči zápasu: J. Schummer , M. Tomek .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Krejsa Josef - ŠVAGR Tomáš, CICHRA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích