4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 10:15

1.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov vstřelil tři branky z rohových kopů a porazil vysoko Hostouň


Branky


11. P. Srb , 49. D. Filip , 65. O. Brokeš , 78. R. Kalod
15

Standardní situace a červená karta pro hosty, to jsou momenty, které rozhodly utkání prvního kola mezi Benešovem a Hostouní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štastný gól domácích a červená karta za oplácení pro hosty

V dresu Benešova nastoupili i nedávní ligoví hráči Richard Kalod a Mario Lička, který v nedokončené jarní části oblékal právě zelenobílý dres Hostouně. Hostouň představila posilu v brance a tou je bývalý gólman Benešova David Tetour. Za hosty nastoupili ve stoperské dvojici Petr Trapp a Radek Dosoudil. Chyběl však třetí z hvězdného trojlístku, Tomáš Marek. V 11. minutě převzal Petr Srb přihrávku od Dufka a nepříliš silnou střelou překonal hostující gólmana, 1:0. Důležitý moment přišel ve 26. minutě. Domácí Vosáhla tvrdě fauloval Kabeleho. Hostující hráč ale neudržel nervy na uzdě a za oplácení uviděl červenou kartu. Domácí měli tak výhodu jednoho hráče v poli, ale do konce první půle si větší šanci nevytvořili. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením Benešova.

 

Tři branky z rohových kopů rozhodly

Ve 49. minutě zahrával domácí Vosáhlo rohový kop, k míči se v závaru dostal David Filip a jeho střela s pomocí teče hostujího hráče skončila v síti, 2:0. V 65. minutě zahrával roh s pravé strany Mario Lička, Vrňák sklepl míč a Ondřej Brokeš propálil vše, co mu stálo v cestě, 3:0. V 78. minutě přišel další roh z pravé strany. Centroval opět Mario Lička, k hlavičce se dostal Richard Kalod. Jeho pokus ještě gólman Tetour zlikvidoval, ale ten samý hráč se dostal k dorážce nohou a uklidil míč do branky, 4:0. 



Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , O. Brokeš [-] (81. M. Tomek [-] ) , P. Srb [-] , A. Lupač [-] (81. T. Meszáros [-] ) , R. Kalod [-] (81. M. Turek [-] ) , L. Dufek [-] (66. O. Vosáhlo [-] ) , M. Lička [-] , D. Pedro [-] , D. Filip [-] (76. M. Krunert [-] ) , Z. Vrňák [-]

Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - Š. Hájek [-] , L. Vegricht [-] (71. R. Smékal [-] ) , H. Čakurda [-] (53. M. Lohoyda [-] ) , O. Brejcha [-] (71. P. Hovorka [-] ) , A. Zahranychnyy [-] , J. Kabele [-] , K. Charvát [-] , R. Dosoudil [-] , P. Trapp [-] , D. Konejl [-] (61. O. Soukup [-] )

ŽK: 86. M. Turek , 89. T. Meszáros - 83. A. Zahranychnyy . ČK: 26. J. Kabele .
Hráči zápasu: P. Srb .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Zadinová Olga - NEJEDLO Tomáš, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: David Tetour
Tip experta: výhra hostů

Opatrný zápas podle mě rozhodne minimum branek. Věřím, že šťastnější bude nakonec hostující Hostouň.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích