Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 13:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka doma přestřílela Aš - Krásnou


0

Na domácí výhře se mimo jiné významně podíleli dvougóloví Melničuk s Metlickým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu ale navzdory skóre patřil hostům. Už po necelých dvou minutách hry je totiž poslal do vedení Jozef Hančík. Netrvalo ale dlouho a Křižovatce se podařilo srovnat skóre. Autorem vyrovnávající branky byl v 17. minutě Jan Melničuk. Stejný hráč se prosadil i o osm minut později a Křižovatka tak velice rychle otočila skóre zápasu. To ale nebylo pro první poločas zdaleko vše. Nejprve se ve 32. minutě trefil přesně František Čihák, aby jen o dvě minuty později přidal další gól domácích Lukáš Metlický. Křižovatka tedy v poločase vedla jasně, 4:1.

 

Stejně jako v první půli, i v té druhé začali lépe hosté. Po čtvrthodině hry vstřelil kontaktní branku Filip Jaroš a bylo sníženo na 4:2. Hosté vycítili šanci, domácí ovšem svému soupeři rychle vrátili úder. Pátou branku Křižovatky si v 65. minutě připsal Lukáš Metlický. Aš - Krásná nakonec dokázala v závěru ještě zkorigovat skóre, dvě minuty před koncem uzavřel skóre zápasu na 5:3 Martin Šulák.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Aš - Krásná
Jaroslav Medveď, vedoucí mužstva Jiskra Aš - Krásná B: Soupeře jsme podcenili a poté se těžko vraceli do zápasu. Své šance jsme neproměnili, naopak soupeř z těch svých vytěžil maximum. Ale hráli jsme špatně, málo přihrávek a slabé zakončení.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - F. Čihák [-] , J. Melničuk [-] , J. Brückner [-] (68. J. Sova [-] ) , D. Srp [-] - J. Kubát [-] , J. Rada [-] , K. Mariánus [-] , P. Svárovský [-] - P. Špán [-] , L. Metlický [-]

TJ Jiskra Aš - Krásná
J. Petrášek [-] - J. Šeffl [-] , L. Laudát [-] , J. Crha [-] , F. Šulák [-] - L. Šeffl [-] , F. Jaroš [-] , J. Hančík [-] , J. Čermák [-] (27. J. Čermák [-] ) - R. Popelka [-] , R. Švec [-]

ŽK: 35. L. Metlický - 54. J. Petrášek .
Místo: tráva. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.