Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice doma bez problémů porazily Luby


0

Mladý tým Hranic potvrdil výbornou formu a upevnil si vedoucí příčku v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas byl od začátku velmi vyrovnaný a tak jsme si museli na branku nějaký ten čas počkat. Domácí se ujali vedení ve 25. minutě, kdy se po neshodě mezi brankářem a obráncem hostí dostal v míči Jan Starsiak, který tuto chybu nekompromisně potrestal. Ve 35. minutě se se opět měnilo skóre, když po krásné akci zakončoval do prázdné brány opět Jan Starsiak. V první půli další góly nepadly, po 45 minutách tedy platil stav 2:0.

 

V 51. minutě se domácí opět prosadili, když se po křižné přihrávce prosadil David Dorotovič. V 62. minutě se prosadili i hosté, když po nedůrazu ve středu hřiště prošel míč až k hostujícímu útočníkovi Martinu Slámovi, který se nemýlil. Další branky padaly až ke konci zápasu. V 87. minutě o sobě dal znovu brankově vědět David Dorotovič, který navýšil náskok Hranic. Skóre uzavřel Jan Dorotovič, jenž minutu před koncem uzavřel skóre na konečných 5:1.

 

Zdroj: http://su-hranice.webnode.cz/



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - Z. Brožek [-] , S. Nováček [-] (65. J. Siegert [-] ) , M. Mojcher [-] , J. Beneš [-] - D. Dorotovič [-] , J. Dorotovič [-] , V. Horák [-] , J. Starsiak [-] - M. Amrich [-] (80. J. Kotrč [-] ) , M. Hodonický [-] (79. P. Nový [-] )

TJ Strunal Luby
S. Bikar [-] - R. Tměj [-] , L. Odlaz [-] , L. Balhar [-] (13. O. Ďuriš [-] ) , P. Syroha [-] , M. Hnilica [-] - A. Mlčoch [-] , L. Fara [-] , M. Sláma [-] - J. Nachanický [-] , M. Chudoba [-]

ŽK: 81. R. Tměj , 89. S. Bikar .
Hráči zápasu: J. Starsiak - M. Sláma .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vošmik Václav - Majstřík Karel, Odlas Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.