Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice si připsaly šestou výhru v sezoně, Strmilov zlomily ve druhé půli


22

Strmilov - Fotbalisté Slavonic slaví šesté vítězství v nové sezoně. V zápase 7. kola Okresního přeboru to dlouho vypadalo na remízu, ale v 73. minutě se prosadil Milan Trávníček a na svou trefu navázal o pár minut později dalším zásahem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V dalším zápase proti houževnatému soupeři, na malém hřišti, to byl spíše boj, než pěkný fotbal. V první půli byli Slavoničtí lepším mužstvem, ale šance nepřicházely. Za zmínku stojí snad jen křižná střela Petra Marhouna, se kterou si domácí gólman bravurně poradil.

Hosté si odvážejí všechny body

Ve druhém poločase domácí přidali a i za pomoci větru létalo do šestnáctky hostů ze Slavonic spoustu centrů, obrana však pracovala dobře, a tak stále na světelné tabuli svítil bezbrankový stav 0:0. Až přišla 73. minuta, kapitán hostujícího týmu Milan Trávníček si postavil míč k přímému volnému kopu, který byl od brankové konstrukce vzdálen asi 30 metrů. Všichni čekali centr, ale zkušený kapitán hostí napálil míč pod levý vingl z pohledu brankáře a dal tím možnost projevit naše hlasivky všech, kdo fandili Slavonickým – góóól – 0:1, to právě probíhala 73. minuta. Domácí pak vrhnuli všechny síly do útoku, aby zápas srovnali. Hosté odolávali do 88. minuty, kdy domácí zahrávali jednu z mnoha standardek, hostující celek balón zachytil a odvrátil, balón dostal do běhu rychlonohý útočník Petr Marhoun, a jelikož domácí již hráli vabank, s gólmanem na útočné polovině, a mířil do brejkové situace dva na jednoho, navíc i gólman se vracel z útoku do své svatyně. Hostující útočník mohl klidně zakončovat z půlky do prázdné branky, ale míč dotáhl až do velkého vápna, kde ho jak na zlatém podnose předložil kapitánovi hostujícího týmu Milanu Trávníčkovi, který už měl jednoduchou úlohu, a to trefit prázdnou branku – 0:2. Tentokrát všichni odmakali zápas na sto procent a i proto si odvážíme ze Strmilova tři body.

Autor: Ladislav Burghard, trenér 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal (vedoucí mužstva): Z počátku nám dělal velký problém hrbolatý terén, silný vítr a malé rozměry hřiště, na které nejsme zvyklí, ale postupně jsme se dostávali do hry a soupeře jsme přehrávali, bohužel jsme se nedostávali ke střelbě. Naše obrana hrála velice dobře, centrované balóny za obranu jistě sbírala a rozehrávala. Ale celková obranná hra našeho mužstva byla dobrá a soupeře, až na malé výjimky, jsme k ničemu nepustili. Náš kapitán opět prokázal, že když se mužstvu nedaří skórovat, tak vytáhne ze svého repertoáru „gólparádu“ která mužstvo psychicky zvedne a povzbudí. Nutno dodat, že jako dirigent obranné hry, stoper, již v tomto ročníku, po sedmi odehraných kolech má na svém kontě sedm vstřelených branek a tři brankové přihrávky a ve střílení gólů tak sekunduje našemu útočníkovi Petru Marhounovi, který vstřelil 10 branek a na osm jich nahrál. !!JEN TAK DÁL!!



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - Š. Chamrad [-] (72. T. Petr [-] ) , J. Péč [-] , O. Nečeda [-] , L. Hačka [-] , J. Kubíček [-] , F. Procházka [-] , D. Hanzal [-] , M. Novák [-] , M. Lehejček [-] , J. Dvořák [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Trávníček [-] , M. Janák [-] , J. Anděl [-] , F. Žampa [-] - M. Bodlák [-] , M. Jindrák [-] , M. Balík [-] - P. Marhoun [-] , P. Slabý [-] , M. Nikrmajer [-] (70. P. Slabý [-] )

ŽK: 43. Š. Chamrad - 42. F. Žampa , 49. M. Balík , 78. P. Marhoun .
Hráči zápasu: M. Trávníček , J. Anděl .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MELZOCH David, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Martin Skoumal
Tip experta: výhra hostů

Hosté přijedou na horkou půdu do Strmilova kde se jen tak nevyhrává, ale předpokládám, že mladý tým Slavonic utkání zvládne a zvítězí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů