3:1
(0:0)
88. M. Veith (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavonice se vrací na vítěznou cestu, doma přehrály Číměř


Branky


61. P. Marhoun , 63. M. Bodlák , 72. P. Marhoun - 88. M. Veith (p.)
23

Fotbalisté Slavonic opět potvrdili svou sílu na domácím hřišti. V utkání s devátou Číměří. Sice v první hodině zápasu nikdo nevstřelil branku, ovšem poté svému soupeři nastříleli tři góly během patnácti minut a slavili tři body po výsledku 3:1. Slavonice jsou tak doma stále stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Utkání dvou rozdílných poločasů. Počasí v den konání utkání mezi výše uvedenými celky bylo pro fotbal takřka ideální, ideální bylo i to, že domácí byli po dlouhé době kompletní. Do zápasu jsme šli s jasnou vizí, hrát aktivně a kompaktně jako tým, podržet míč na svých kopačkách, hrát po zemi a neuchylovat se k nakopávání balónů. Vize je jedna věc a provedení věc druhá, proti nám nastoupil dle mínění trenéra Ladislava Burgharda zatím nejlepší soupeř, který byl v prvním poločase lepším týmem, hrál rychle kombinačně, odebíral nám balony, my jsme nebyli schopni si dát dvě po sobě jdoucí přihrávky a soupeř z Číměře toho náležitě využíval. Dopředu nám to nešlo, bohužel hned od počátku jsme začali hrát nakopávané balóny, i přes to, že jsme si řekli, že to takhle hrát nechceme. Urostlý stopeři Číměře, si s našimi pokusy, o překonání jejich obrany, celkem bezproblémově poradili a jimi získané balóny se rychlou kombinační hrou vraceli na naši obrannou polovinu a jen díky výborně hrající obraně a pozorně chytajícímu Honzovi Pospíchalovi jsme udrželi čisté konto.

Domácí berou všechny body

Po přestávce jsme nastoupili do druhého dějství a od počátku to byla jiná káva. Soupeře jsme začali přehrávat, byli jsme aktivní, běhavý, přihrávky nám šli od nohy a tím pádem jsme si začali vypracovávat brankové příležitosti. V 61. minutě Petr Marhoun vstřelil první branku utkání, jenž vystřelil z poza velkého vápna svojí slabší pravou nohou a zaskočil tím všechny, možná i sebe. Hned vzápětí, to probíhala 63. minuta utkání, vstřelil svoji první branku v sezóně Martin Bodlák. Třetí zásah do branky si v 72. minutě připsal opět aktivní útočník domácích Petr Marhoun. Hosté v 88. minutě snižovali Michalem Veithem z penalty, po ruce domácích v pokutovém území. Brankář Honza Pospíchal vystihl směr, natahoval se, ale exekutor byl přesný a neomylný.

Autor: Martin Skoumal



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal: Ačkoli jsme našim hráčům před utkáním říkali, co od nich chceme, jak mají hrát, tak v prvním poločase se nám to nedařilo, měli jsme světlé okamžiky, ale těch bylo žalostně málo a jen díky dobře hrající obraně jsme dohráli poločas s bezbrankovým scóre. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, sebevědomě a na našem herním projevu to bylo znát, konečně jsme viděli fotbal, který jsme předváděli v přípravě. Působili jsme kompaktně a soupeře jsme poměrně jednoznačně přehráli. Jedním z velkých pozitiv nedělního utkání bylo, že jsme se sešli v plném počtu, marodi se uzdravili a mohli nastoupit. Při kladném hodnocení druhého poločasu musím zmínit i jeden negativní jev, který se opakuje zápas co zápas, a to jsou zbytečně obdržené žluté karty za „KECY“ a to i přes to, že na to neustále upozorňujeme. Nejlepším hráčem domácích na hřišti podle trenéra Ladislava Burgharda byl perfektně hrající František Žampa, který až v šestém kole mohl odehrát zápas na své obvyklé stoperské pozici. Za zmínku a pro zajímavost je nutno říci, že „Fán“ z důvodu absence spoluhráčů do šestého kola hrál na těchto pozicích - brankář, levý obránce, levý záložník, střední záložník a stoper.




Sestavy


TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - F. Žampa [-] , J. Anděl [-] , M. Janák [-] (89. T. Geisler [-] ) , M. Trávníček [-] - L. Chalupa [-] (61. P. Slabý [-] ) , M. Balík [-] , M. Jindrák [-] , M. Bodlák [-] - P. Marhoun [-] (80. P. Slabý [-] ) , M. Nikrmajer [-] (83. R. Peschel [-] ) -

Číměř
A. Janata [-] - P. Hornek [-] , J. Zach [-] , M. Veith [-] , P. Podolský [-] (46. R. Sehner [-] ) , L. Králíček [-] (83. J. Drábik [-] ) , F. Kopřiva [-] , V. Brabec [-] , Z. Beneš [-] , P. Bena [-] , J. Kaiseršot [-]

ŽK: 61. M. Bodlák , 66. M. Balík - 53. A. Janata .
Hráči zápasu: F. Žampa .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - FILÍPEK Tomáš, DEJMEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Tomáš Grünn
Tip experta: výhra domácích

Tohle by mohlo byt dobré utkání, tipuji těsnou výhru domácích.

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích