Z. Didek 14.
D. Jaroš 78. (p.)
2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavonice poprvé prohrály, nestačily na Novou Včelnici


Branky


14. Z. Didek , 78. D. Jaroš (p.) - 86. M. Trávníček
21

V utkání 5. kola mezi Novou Včelnicí a Slavonicemi zvítězili domácí fotbalisté 2:1. Rozhodla trefa Jaroše z pokutového kopu těsně před koncem zápasu. Lídr tabulky ze Slavonic poprvé v sezoně přišel o všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas vyhráli domácí

Utkání Okresního přeboru mezi TJ Nová Včelnice a TJ Sokol Slavonice, první tým tabulky, proti soupeři, který je doma velice silný a jen tak neprohrává a často soupeřům štědře gólově naděluje. Do Nové Včelnice jsme odjížděli oslabeni a věděli jsme, že nás čeká náročné utkání  proti ofenzivně laděnému soupeři, zejména v domácím prostředí. Proto jsme se chtěli soustředit na kompaktní výkon, vyvarovat se chyb v obraně, být aktivní a silní na míči. To se nám vcelku dařilo, v úvodu jsme soupeře k ničemu nepustili, hráli jsme aktivně, rychle, vypracovali jsme několik vyložených šancí, které jsme neproměnili. Bohužel, do té doby bezchybný výkon zkazila chyba ve 14. minutě, kdy střední záložník Slavonic zbytečně ztratil míč uprostřed hřiště a soupeř neomylně rychlím protiútokem otevřel  scóre zakončujícím Zdeňkem Didkem. Do třicáté minuty jsme byli lepším týmem, vytvářeli jsme si šance, ale nebyli jsme schopni je proměnit, velký podíl na tom měl gólman domácích Michal Neubauer, který stál vždy na správném místě. Od třicáté minuty začala na naše mladé mužstvo dosedat nervozita, jednoduše jsme ztráceli míče, nedostávali jsme soupeře pod tlak a ten začal přebírat otěže zápasu, ale v souhrnu první půle šlo o velice rychlý a koukatelný fotbal. Jedinou kaňkou první půle bylo zranění našeho 16-letého stopera, který musel po faulu domácího hráče z utkání odstoupit.

 

Hosté odjíždějí domů s prázdnou

O přestávce jsme nahradili zraněného Jakuba Adněla vystřídavším Lukášem Tepříkem a jasně jsme si řekli, co a jak chceme hrát v druhé části utkání. Bohužel od prvních minut se nám nedařilo plnit to, co jsme si řekli, domácí hráli odzadu a využívali našich chyb k rychlím protiútokům, nutno říci, že jsme to soupeři usnadňovali, nebyli jsme schopni si dát po sobě dvě přihrávky. Přišla frustrace a začali jsme víc mluvit než hrát a na výkonu našeho týmu to šlo znát, domácí si v klidu hlídali průběh utkání, hráli velice kvalitně, byli pohyblivý, a plně využívali svých předností, rychlosti a kvality při centrech za obranu, které nám dělali problém a jen díky štěstí a nadstandardnímu výkonu stopera, kapitána Milana Trávníčka a skvěle chytajícího gólmana Jana Pospíchala, jsme spoustu šancí přestáli, k tomu ve středu zálohy dominoval Včelnický Dominik Tuček, který celou hru domácích režíroval. S rychlou hrou domácích jsme bojovali a přicházeli žluté karty za fauly, bohužel jeden faul byl penaltový, kdy velice dobře hrající stoper domácích David Jaroš po laciné ztrátě míče hostujícím Tepříkem, na polovině soupeře, získal míč, přesprintoval celé hřiště, ale zakončit se mu nepodařilo, protože dobíhající Martin Bodlák ho v našem pokutovém území srazil a rozhodčí nekompromisně odpískal pokutový kop, ke kterému se postavil sám faulovaný hráč a zkušeně ho proměnil, to běžela 78. minuta. Až po druhé obdržené brance jsme přestali zbytečně mluvit a začali hrát, soupeře jsme přehrávali, a z tlaku jsme vytěžili po faulu domácích volný přímý kop, ke kterému se postavil kapitán Milan Trávníček a ten nabídnutou šancí nepohrdl a nádhernou střelou v 86. minutě snížil na 1:2. Do konce utkání bylo velice živo, měli jsme několik šancí, které jsme neproměnili, tudíž výsledek zůstal stejný v náš neprospěch.

Autor: Martin Skoumal 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Slavonice
Martin Skoumal: K zhodnocení zápasu je nutno říci, že se potkali dva kvalitní soupeři, kteří si nic nedarovali, hrál se pěkný, rychlý, fyzický fotbal, který podle reakcí diváků lahodil oku fotbalového fanouška. Pro nás, naše mladé Slavonické hráče to byla velice dobrá zkušenost a vyzkoušeli si, že bez týmového ducha a se spoustou řečí okolo hry to nepůjde. Výkon hodnotím jako dobrý, na kterém se dá do budoucna stavět a doufám, že do příštích utkání nastoupíme v plné síle a s klidem na kopačkách. Dle mého názoru byl nejlepším Slavonickým hráčem suverénně kapitán Milan Trávníček, a za domácí střední záložník David Jaroš.



Sestavy


TJ Nová Včelnice B
M. Neubauer [-] - F. Lukš [-] , O. Blecha [-] (59. M. Blažek [-] ) , Z. Didek [-] , D. Tuček [-] , D. Jaroš [-] , J. Říha [-] , M. Němeček [-] , L. Zápotoka [-] , O. Novotný [-] , J. Matějka [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Janák [-] , M. Trávníček [-] , J. Anděl [-] (46. L. Tepřík [-] ) , P. Slabý [-] , M. Jahoda [-] (78. M. Přibyl [-] ) - M. Bodlák [-] , M. Balík [-] , F. Žampa [-] - M. Nikrmajer [-] , P. Marhoun [-]

ŽK: 70. M. Blažek , 88. D. Jaroš - 67. M. Balík , 74. P. Slabý , 77. M. Bodlák , 80. P. Marhoun .
Hráči zápasu: D. Jaroš - M. Trávníček .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - MELZOCH David, DEJMEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Včelnice je doma silná, takže očekávám brankové hody.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů