Nové Hodějovice nastřílely pět branek a porazily Černý Dub


Branky


10

Fotbalisté Nových Hodějovic v 8. kole III. třídy potvrdili roli favorita a porazili jedenáctý Černý Dub 5:1. Postupně se trefili Carda, Vališ, Janovský a po gólech přidali Lipták a Hrubý. Za hosty se trefil jen Karafiát. Domácí po úspěšném zápase poskočili na páté místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Carda

Před plánovanou pauzou si chtěly oba týmy připsat tři body. Počasí se nakonec umoudřilo a tak se hrálo za velmi dobrých fotbalových podmínek. Prvních pětadvacet minut patřilo hostům, kteří byli přesnější a rychlejší. Své náznaky šancí ale nevyužili a na druhé straně udeřili domácí Tomášem Cardou, který překonal brankáře svoji slabší nohou. Konec poločasu pak patřil Hodějovicím, ale další branku nepřidaly.

Domácí berou všechny body

Nástup do druhé půle vyšel domácím, když centr Lukáše Vališe si srazil hostující obránce do vlastní sítě. Od tohoto momentu byl Černý Dub pod tlakem a dělal chyby v rozehrávce. Nejprve to potrestal Petr Janovský, následně Adam Lipták. Čisté konto spolehlivému Rozyckému, který si v zápase připsal i asistenci, pokazil Viktor Karafiát. Tečku za povedeným vystoupením domácích dal z přímého volného kopu Petr Hrubý. Nové Hodějovice se díky výhře posunuly na páté místo, Černý Dub zatím na podzim tápe a snad mu pomůže 14-denní pauza.

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Myslím, že můžeme být dnes spokojeni s nasazením a ve druhé půli i s předvedenou hrou. Zasloužená výhra. Škoda, že to byl na nějaký čas náš poslední zápas.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 10. 2020 11:01
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Hodějovice minulý zápas nevyhráli, takže si budou chtít vylepšit bodový zisk, naopak Dub si lehce poradil s Týnem a proto věřím v remízu, která by vyhovovala Dívčicím, abychom bodově odskočili od obou týmů.

Tip: výhra domácích