1:3
(1:1)
9. P. Mizera
64. J. Stegbauer (vl.)
73. P. Mizera (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 16:00

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipí si upevnilo vedení v tabulce, na výhře s Kameňákem se dvěma góly podílel Mizera


Branky


45. D. Augusta - 9. P. Mizera , 64. J. Stegbauer (vl.) , 73. P. Mizera (p.)
8

Kamenný Újezd - Fotbalisté Lipí v 7. kole III. třídy zvítězili z pozice prvního mužstva v tabulce nad rezervou Kameňáku 3:1 a upevnily si postavení lídra tabulky. K výhře výrazně přispěl Pavel Mizera, který v prvním poločase poslal hosty do vedení 1:0, domácí do konce půle stihli vyrovnat Augustou. Ve druhém poločase zvýšil na rozdíl dvou gólů opět Mizera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Tak na hodnocení včerejšího zápasu s týmem z Lipí jsem si musel dát trochu času abych vstřebal zklamání z výsledku a mohl tak hodnotit utkání objektivně. Na III. třídu mělo utkání velmi dobrou úroveň! Soupeř má kvalitní tým, rychlé důrazné hráče v útoku. Fotbalové a zkušené hráče v středu pole a v obraně též rychlé a zkušené hráče dohromady. Dobře poskládáný tým. Postup o soutěž výš by měl určitě být jejich jasným cílem. První poločas začal lépe soupeř. Bylo vidět že chtějí jít za dobrým výsledkem. A snahu korunovali brankou v 10. minutě na 0:1 po rychlém protiútoku a po naší nepřesnosti a ztrátě míče ve středu pole zakončoval Pavel Mizera. To nás nakoplo a myslím že po zbytek prvního poločasu jsme byli lepším týmem. Pokud jsme praktikovali naší kombinační hru s rychlým pohybem a hlavně bez nakopavanych dlouhých přihrávek mělo to úspěch. Soupeř nestačil přistupovat k našim hráčům a měli jsme tak prostor útočit. Srovnat se nám podařilo těsně před koncem poločasu z přímého kopu, který krásně trefil David Augusta.

Lipí dál pokračuje na vítězné vlně

Do druhého poločasu jsme vstoupili také dobře. Věřil jsem, že se nám podaří utkání zlomit v náš prospěch. Je třeba říct že soupeř jak v prvním tak druhém poločase hrál poctivě, organizovaně a důsledně ve všech činnostech a do vyložených šanci nás nepouštel. Závary v brankovištích sice byli na obou stranách, zvonily i tyče obou branek, ale vstřelit rozdílovou branku se nepovedlo ani jednomu týmu. Zápas tak nakonec rozhodly naše dvě individuální chyby. Nejdříve jsme si dali vlastní branku po dlouhém autu do našeho brankoviště. Nezvládnutí této standardní situace nás stalo zápas. Od 65. minuty už se nám naše hra nedařila. Vymýšleli jsme dlouhé přihrávky. Nebyli jsme přesní. Soupeř hrál pozorně a hlídal si výsledek. A tak přišlo zpečetění výsledku na 1:3 po dlouhém balonu za naši obranu a nedorozumění našich zadních řad, které vyústilo v pokutový kop. Pavel Mizera proměnil a bylo po zápase. Nam už se ani nepodařilo zápas alespoň zdramatizovat. Chyběl nám celý zápas klid a přesnost ve finální přihrávce. Přesto si nemyslím že jsme byli horším týmem. Bohužel jsme soupeři nabídli příležitosti k vstřelení branek a Lipí to bezezbytku využilo. Bod bychom si myslím zasloužili, ale nezbývá než pogratulovat soupeři k výhře i ke kvalitnímu výkonu, kterým se prezentovali. Ať se jim daří i nadále.

Autor: trenér Svobodný Milan

 

 

 



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
J. Dudák [-] - J. Stegbauer [-] , M. Sládek [-] , V. Šimek [-] , J. Váša [-] - J. Komberec [-] , M. Samborský [-] , J. Červonyj [-] , D. Augusta [-] - V. Kotalík [-] , A. Prokop [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - O. Kaše [-] , T. Dychtl [-] , M. Svoboda [-] , D. Vondroušek [-] , P. Mizera [-] , J. Holinka [-] , P. Boháč [-] , J. Říha [-] , J. Dušek [-] , L. Kruťko [-]

ŽK: 11. T. Bakalář , 44. J. Říha .
Hráči zápasu: J. Říha , P. Mizera .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - KOTNAUER Lukáš, KUČERA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Lipíčko jsme neviděl, Kameňák byli běhaví mladí kluci. Doma jim věřím, ale na víc než plichtu to nevidím.