Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd veze tři body z Mladého


11

Béčko Kameňáku splnilo v duelu 2. kola III. třídy na hřišti Mladého roli favorita a zvítězilo 5:2. O svém triumfu rozhodli hosté už v prvním poločase, v němž zasadili svému soupeři čtyři rány v rozmezí třiceti minut. Domácí celek po změně stran zásluhou Novotného a Zemka pouze snížil. Rezerva Kamenného Újezdu tak zvítězila podruhé v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kamenný Újezd B
Milan Svobodný (trenér): Dnes jsme jeli na nepříjemnou půdu do Mladého. Zvládli jsme první poločas a ten určil ráz zbytku utkání. Soupeř nehrál špatně měl pár šancí z centrů do vápna. Ale zakončení hlavou se jim nedařilo. Druhý poločas se dohrával. Soupeř proměnil penaltu. A podruhé skóroval chvilku před koncem z několikametrového ofsajdu. Bohužel náš pomezní nebyl úplně na svém místě. Body jsou to z venku cenné. Nemyslím si, že je bude z Mladého vozit každý jejich soupeř. Náš tým fungoval hlavně dopředu. Líbil se mi dnes Rožbi v záloze. Dvořka byl také znát. Koty se také trefil. A celkově si myslím, že si každý odvedl na hřišti své včetně střídajících hráčů! Tak by to mělo být. Týmový výkon a přístup. To je cesta!



Sestavy


SK Mladé B
M. Pokorný [-] - M. Pešek [-] , T. Linhart [-] , M. Schuster [-] , J. Vokáč [-] , M. Zemek [-] , P. Schuster [-] , L. Szojka [-] , J. Pavlík [-] , T. Brozman [-] , P. Šimek [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd B
P. Oliva [-] - V. Šimek [-] , J. Váša [-] , M. Svobodný [-] , M. Svobodný [-] - J. Červonyj [-] , J. Komberec [-] , D. Augusta [-] , J. Rožboud [-] - V. Kotalík [-] , P. Dvořák [-]

ŽK: 42. J. Vokáč , 56. M. Pešek .
Hráči zápasu: J. Rožboud , P. Dvořák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - MAREŠ David (N), VÉVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů