2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dívčice zdolaly dvěma trefami Ježka Černý Dub


Branky


56. M. Ježek , 73. M. Ježek - 28. F. Kapoun
11

Dubenec - fotbalisté Dívčic slaví první letošní vítězství! Domácí zdolali zásluhou dvou branek Michala Ježka 2:1 Černý Dub, který tak stále čeká na první letošní triumf. Hosté sice vedli po první půli díky Kapounovi, ale po změně stran přišel obrat domácího týmu a plný bodový zisk pro domácí .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vyhráli první poločas

Kdo na dívčické hřiště dorazil s mírným zpožděním, rozhodně litovat nemusel. Oba týmy se do utkání dostávaly pozvolna a úvod zápasu byl plný faulů, nepřesných přihrávek i nepřesné koncovky. Čekání na první střelecký pokus ukončil až Luboš Tvrzický, jehož dalekonosná střela v desáté minutě nenadělala brankáři velké problémy. Domácí kanonýr Ježek byl v dalším průběhu první půle největší hrozbou, zato o deset minut později o sobě dal vědět na druhé straně Vančura, jehož zajímavá střela mířila těsně vedle pravé tyče. Domácí tým pokračoval v aktivitě, jenže když už se dostal k vápnu soupeře, v drtivé většině případů skončila útočná akce nepřesným finálním centrem. S přibývajícími minutami převzal otěže zápasu Černý Dub, který byl nebezpečnějším týmem a hrozil především z brejkových situací. Po jednom z nich se ve 28. minutě hosté dostali do vedení, když Filip Kapoun utekl po pravé straně a střelou na vzdálenější tyč překonal brankáře Kácala. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1 pro hostující tým.

Dvě branky Ježka, které otočily zápas ve prospěch domácích

Čekání na první gól trvalo ve druhé půli jen deset minut, hosté zahráli v pokutovém území rukou, rozhodčí Zevl nařídil pokutový kop a Michal Ježek bezpečně uklidil míč za záda brankáře Holého. Krátce nato mohl ve vápně odpovědět Hošna, ale ve stoprocentní šanci centrovaný míč z první netrefil. O pár minut později zakroutil míč nad břevno Švercl, na kterého zareagoval na druhé straně Valenta tvrdou střelou a do té doby nejvýraznější šancí domácích, kterou vyrazil brankář na roh. Na rohový kop si však výborně naběhl Ježek, který zůstal ve vápně zcela nehlídaný, ale branku jen těsně minul. Nejlepší střelec minulého ročníku si spravil chuť o pár minut později. Rejdal nacentroval z rohového kopu přesně na hlavu Michala Ježka, který se většinou v těchto šancích nemýlí – 2:1. Závěr utkání přinesl ještě mírný tlak Dubu, s nímž však přišla i četná střídání, mnoho faulů a žlutých karet. Z dalších centrů a závarů hosté neudeřili, a když v nastavení neproměnil přímý kop z gólové pozice Welser, mohli se z těsného vítězství radovat domácí, kteří na svém hřišti neprohráli více jak rok. 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Mám takový pocit, že se utkání podobalo tomu, které jsme tu odehráli loni. První poločas jsme hráli jako staří páni. Sice jsme opticky drželi více míč, ale k ničemu jsme se nedostali. Obdrželi jsme branku z jediné šance hostů. Na začátku druhé půle jsme zaslouženě vyrovnali a byli jsme jasně lepším týmem. Povedlo se nám vstřelit i druhou branku, která se nakonec ukázala jako vítězná.




Sestavy


TJ Mír Dívčice
L. Kácal [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , J. Hájek [-] , V. David [-] - K. Šíma [-] , L. Tvrzický [-] , O. Šťastný [-] , S. Rejdal [-] - M. Ježek [-] , M. Čuhaj [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - J. Ludvík [-] , D. Schneider [-] , F. Kapoun [-] , M. Švercl [-] , J. Vančura [-] , V. Welser ml. [-] , R. Hojda [-] , V. Karafiát [-] , P. Kuba [-] , P. Hošna [-]

Hráči zápasu: L. Kácal , L. Waldhauser , M. Ježek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZEVL Karel - LEXA Jan (N), KRČMÁŘ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích