0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Lipí, tři body zajistil Svoboda a Říha


Branky


11

Týn nad Vltavou – adept na postup do okresu uspěl ve 2. kole na hřišti týnské Olympie. O výhře Lipí rozhodla trefa z prvního poločasu v podání Svobody, druhý pojišťující gól po změně stran přidal Říha. Lipí tak vyhrálo i druhý zápas v nové sezóně a může se pyšnit krásným skóre 7:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou B
Jaroslav Brom (hráč): Lipíčko vyhlásilo postupový cíl a i vzhledem k tomu, že jsme s nimi posledních pět zápasů prohráli, nastoupili jsme k zápasu se zdravým respektem. Hosté se snažili hrát aktivně a důrazně, možná jsme překvapili sami sebe, že jsme dokázali držet tempo. Střelecké šance nám připravoval aktivní Lukáš Ponec, velká škoda že Joxa Mezera neproměnil z dobré pozice za stavu 0:0, Lipíčku by se zápas určitě těžko otáčel. Hosté také měli šance a na rozdíl od nás jednu využili a nesli si do kabin vedení 1:0. Také ve druhé půli se hrál poměrně vyrovnaný zápas. Lipí po nepřehledné situaci, kdy zřejmě jeden z jeho hráčů zahrál rukou, zvýšilo na 2:0 a vedení už dokázalo udržet. Myslím, že jsme nezklamali, při troše štěstí jsme mohli i uhrát bod. Nicméně Lipíčku gratulujeme a přejeme zejména našemu ex-spoluhráči Holinovi, ať pokračují i nadále vstříc vysněnému postupu.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou B
J. Adzima [-] - O. Michálek [-] , J. Mezera [-] , M. Procházka [-] , O. Galuška [-] , V. Nesvačil [-] , J. Brom [-] , M. Ponec [-] , L. Ponec [-] , J. Maruška [-] , D. Maruška [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - T. Dychtl [-] , M. Svoboda [-] , D. Vondroušek [-] , P. Mizera [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , P. Boháč [-] , J. Říha [-] , J. Dušek [-] , L. Kruťko [-]

ŽK: 10. J. Adzima , 37. M. Procházka - 8. J. Říha , 34. M. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Macháček , O. Wegenkittl .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - VAŘIL Pavel (N), KOČER Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích