3:1
(2:0)
60. M. Zare
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kameňáku vstoupila do nového ročníku výhrou nad Čtyrákem


Branky


10. V. Mráz , 25. V. Mráz , 80. V. Mráz - 60. M. Zare
5

Souboj dvou rezervních týmu z Českých Budějovic skončil lépe pro domácí tým. Ten si vytvořil několik slibných šancí a hlavně díky hattricku Vojtěcha Mráze může slavit zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První mistrák Benfiky jsme zvládli. Tři body zůstali doma. Je třeba říct, že štěstí při nás stálo, ale šli jsme mu naproti poctivým zodpovědným týmovým výkonem. Opět podržel v brance Petr Oliva! Soupeř byl velmi kvalitní měl mladé technické rychlé borce a většinu času tvořili hru. My jsme se snažili držet krok a v prvním poločase jsme měli z protiútoků přidat branky navíc. Nepovedlo se a soupeř na nás v druhé půli vletěl a měl tlak. Začínal nás přehrávat. Naštěstí jsme vstřelili z protiútoku po sporné situaci branku na tři jedna. Po přerušení kvuli bouřce a dešti v 75. minutě jsme to již dohráli na jistotu. A tři body zůstali doma. Soupeř hrál korektně a dobře a snažil se nás přehrát rychlostí a technickou hrou. A měl více ze hry. My jsme byli efektivnější z protiútoků a třikrát se trefil s chutí a elánem hrající Vojta Mráz. Někdy je fotbal takový. Chtěl bych poděkovat celému týmu za zodpovědný výkon a chuť do hry a touhu odvést svou praci pro dobrý výsledek. Strašně mě mrzí nezavyněné zranění Lukáše Fouska který v čistém souboji o míč špatně šlápl a má poraněné vazy v kolenu. Celý tým je s ním! Poděkování také patří našim borcům na střídačce, ne všichni se nakonec dostali díky dění na hřišti na plac, ale kdo ano, odvedl výbornou práci pro týmový úspěch a kdo ne, žil s týmem a jejich chvíle přijdou příště! Sezóna bude ještě dlouhá. Top výkon Petr Oliva v brance a efektivní Vojta Mráz v útoku (ale měl další tři loženky a ty zamrzí). A pochvala pro celý tým za poctivý výkon. 

Autor: Milan Svobodný  - trenér



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd B
P. Oliva [-] - J. Rožboud [-] , J. Váša [-] , M. Svobodný [-] , M. Svobodný [-] - D. Augusta [-] , J. Červonyj [-] , J. Komberec [-] - L. Fousek [-] , V. Mráz [-] , V. Kotalík [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice B
T. Kaloš [-] - Z. Svoboda [-] , M. Zare [-] , L. Zeman [-] , M. Pavlík [-] , M. Sedlic [-] , M. Havelec [-] , P. Raab [-] , M. Matušek [-] , L. Hofmann [-] , F. Hajný [-]

ŽK: 80. J. Nejedlý .
Hráči zápasu: P. Oliva , V. Mráz .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TRNĚNÝ Jan - ŠVEC Hynek (N), BEZPALEC Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra domácích

Říká se to nejlepší na konec.. mohlo by to platit i tady, jsme připraveni na sezónu a Čtyrák na tom bude podobně. Body z Kameňáku se nevozí, to si pamatujte!

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích