2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Včelná doma porazila Černý Dub, všechny branky padly z pokutových kopů


Branky


5

První mistrovský zápas nové sezóny se odehrál na hřišti Včelné proti hostujícím hráčům Černého Dubu. Diváci, kteří dorazili v sobotu na zápas, viděli hned tři penalty ve vyrovnaném utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil remízou po brankách z pokutových kopů.

Utkání začalo velmi slibně pro domácí. Již v 8. minutě Jan Gruber krasným dloubáčkem vyslal Polanského do útoku, ten se zbavil posledního obránce, ale následně byl podražen k zemi hostujícím brankářem - penalta! K pokutovému kopu se postavil David Tondl a ten zamířil přesně k tyči - 1:0 pro domácí. Hosté však nic nezabalili a vytvořili si hned několik slibných šancí k vyrovnání. Nejdřív musel domácí brankář Jan Žemlička zasahovat u razantnější střely doprostřed brány a pár minut na to i skvělým zákrokem, jak z učebnice Lva Yashina, vychytal hlavičku hostů. Z domácím týmem to chvílema vypadalo špatně. Vinou zranění postupně museli opustit hřiště Polanský, Kladenský a následně i Tomáš Jordán. Změna skóre přišla ve 32. minutě utkání, kdy ve vápně byl stažen k zemi hostující Schneider a následovala penalta. K te se postavil Viktor Karafiát a penaltu proměnil. Stav 1:1. Domácí se ještě před koncem prvního poločasu dožadovali další penalty, kdy byl jasně podkopnut ve vápně Jan Gruber, ale ten z toho vyšel jen se žlutým napomenutím za slovní narážky na rozhodčího, který penaltu neodpískal. Do kabin se šlo za nerozhodnutého stavu 1:1. 

Domácí v závěru víc zabrali a získali tři body

Druhý poločas nám ze začátku nabídl jen nepřesné střely mimo bránu. Za připomenutí stojí střela kousek nad břevno domácího Karla Nováka. Následně se hra začalo kouskovat z důvodu mnohých faulů na obou stranách. Až v 70. minutě po standardní situaci, kdy domácí nechali za zády naběhlého hostujícího hráče a ten hlavičkou z malého vápna jen kousek minul bránu. Zdálo se, že tato zahozená šance hostů domácí nakopla a pár minut na to skvělým vysunutím od Petra Kladenského utíkal ze strany hřiště nastartováný Gruber, ale jeho střelu vytáhl na roh brankář Holý. Následně z rohového kopu se nejvýše vytáhl do vzduchu domácí Tomáš Masák, ale zamířil hlavou pouze do břevna. V 80. minutě po faulu na unikající Grubera, si postavil míč na hranici velkého vápna Vít Šálek a z trestného kopu nemířil vůbec špatně. Bohužel pro domácí tým střele chyběla větší razance a hostující brankář Holý střelu vytáhl. Ke změně skóre došlo až v samém závěru utkání. V 85. minutě opět utíkal na soupeřovu svatyni domácí Gruber, který byl ve vápně opět sražen k zemi a tentokrat sudí odpískal i třetí penaltu utkání. K té se opět postavil domácí David Tondl a nekompromisně poslal míč do levého dolního růžku. Domácí tak získali důležité tři body do tabulky na začátku soutěže.

Autor: Petr Křiváček



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Žemlička [-] - J. Gruber [-] , O. Severin [-] , O. Polanský [-] , P. Kladenský [-] , D. Tondl [-] , V. Šálek [-] , T. Masák [-] , T. Jordán [-] , L. Krajčír [-] , V. Adamovský [-]

TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - P. Kuba [-] , D. Pojar [-] , D. Schneider [-] , P. Hošna [-] , F. Kapoun [-] , J. Vančura [-] , V. Welser ml. [-] , R. Hojda [-] , V. Karafiát [-] , O. Tomáš [-]

ŽK: 35. J. Gruber , 48. O. Severin , 56. D. Tondl , 75. V. Adamovský , 80. O. Polanský - 36. D. Schneider , 39. P. Hošna .
Hráči zápasu: D. Tondl , J. Gruber .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MAREŠ Ondřej - ZAJÍČEK Václav (N), VÉVODA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Valenta

Expert: David Augusta
Tip experta: výhra hostů

Na Včelné se hraje těžce i tak by si favorit z Dubu měl poradit pokud pomýšlejí na vyšší soutěž.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích