Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby mezi Žabovřesky a Jankovem "B" vyznělo vítězně pro hosty


Branky


18

V sobotu se v rámci okresního přeboru uskutečnil zápas TJ Sokol Žabovřesky - SK Jankov "B". V běžném režimu spřátelené kluby, protože hráči jsou navzájem velkými kamarády, ovšem nyní se dalo očekávat na dvě hodiny s trochou nadsázky, že bude vykopána válečná sekera a na hřišti půjde doslova o život :-)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči cílili po první půli za vítězstvím

Už od začátku jsme byli hodně aktivní a na Žabáky jsme nalítli s velkou chutí, ale skórovat se nám nepodařilo a naopak jsme pustili domácí po našich chybičkách v obraně do vedení, když se hned v úvodní 5. minutě trefil Jan Hála - 1:0. Když jsme dostali gól na 2:0 ve 38. minutě od Luboše Formánka, tak už nás to trošku opařilo. Naštěstí se nám podařilo do poločasu Matesem Predigerem ve 43. minutě snížit díky jeho důrazu, kdy pěkným lobem přes domácího brankáře nastartoval náš puls - 2:1. Potom ještě následovala domluva v kabině od trenéra.

Ve druhém poločase hosté 3 brankami otočili vývoj utkání

Do druhého poločasu jsme vlétli stejně jako v první půli hodně aktivně. Ve 48. minutě po pěkném trestňáku M. Predigera "Prédi" na zadní tyč se míč odrazil k Janu Janečkovi "Janymu" a ten dal vyrovnávací gól na 2:2. Potom jsme předvedli pěkný nacvičený signál ze standartky a mně ( Matěj Maurer ) se v 65. minutě podařilo zpoza vápna dát gól na 2:3. Chvíli to bylo hodně vyrovnané, spousta nepřesností a bojovnosti na obou stranách. Chvíli jsem se bál, že by se Žabákům podařilo z nějaké standartky nebo rohu vyrovnat, ale naštěstí jsem pak dostal v 90. minutě krásný pas od Vény Jirkovskýho a šel jsem ( Matěj Maurer ) sám na brankáře, kdy už jsme jenom zpečetili naši výhru na 2:4. Následovat mohly oslavy 3 bodů.

Autor: Matěj Maurer



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. My jsme hráli první poločas dobře, měli jsme skoro každý vyhraný souboj, makali jsme. Hned na začátku jsme šli do vedení a sedm minut před koncem první půle jsme přidali druhý gól. Ovšem v tu chvíli jsme přestali hrát a mysleli jsme si, že se to už nějak ukope. Bohužel opět po naší chybě hosté ještě před přestávkou snížili první střelou na bránu. Do té doby jsme je nepustili do zakončení. Ovšem to se po poločase změnilo a na začátku druhého poločasu kluci z Dubného hned srovnali. V tu chvíli jsme hráli v hrozné křeči, nic se nám nedařilo, u každého souboje jsme byli druzí. A toho hosté využili k otočení skóre. Na konci zápasu jsme už hráli na riziko a bohužel jsme malé šance nevyužili, naopak “dubeňáci” přidali další gól. Za mě by zápasu slušela remíza, bohužel jsme opět bez bodu. Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za výbornou kulisu na úroveň okresního přeboru. Zápas měl náboj, grády a musel se líbit.

SK Jankov B
Matěj Maurer ( hráč ): Za mě to byl pěkný bojovný zápas a jsme samozřejmě rádi, že se nám podařilo v derby urvat 3 body.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
V. Eliáš [-] - P. Schacherl [-] , J. Lapeš [-] , J. Hála [-] , D. Lukač [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Tušl [-] , V. Hrabčák [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

SK Jankov B
B. Šturma [-] - F. Černý [-] , J. Kotnauer [-] - V. Jirkovský [-] , V. Homoláč [-] , M. Maurer [-] , J. Vokurka [-] , P. Stráda [-] , J. Beníšek [-] - D. Šindelář [-] , M. Kocian [-]

ŽK: 43. V. Eliáš , 47. D. Lukač , 64. M. Velík , 68. J. Hála - 82. L. Simandl .
Hráči zápasu: M. Maurer , M. Prediger .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 120. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - STACH Josef, POJAR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Kubát

Expert: Michal NESTÁVAL
Tip experta: výhra hostů

Jankov bude chtít napravit předchozí vysokou venkovní porážku, tak věřím v jejich výhru.

Tip: výhra domácích