J. Hála 57.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv navázala výhrou v Žabovřeskách na loňské výkony


Branky


57. J. Hála - 17. T. Kučera , 45. J. Zrun , 65. R. Hanousek
7

V loňské nedohrané sezóně se vzájemným zápasem mezi Žabovřesky a Zliví obě mužstva loučily s fotbalovým podzimem a v té letošní vzájemným soubojem podzimní část sezóny naopak otevřeli. Poslední výsledek vyzněl těsně ve prospěch hostů ze Zlivi, kteří zvítězili 2:1 na hřišti soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ze Zlivi se v první půli dostali do dvoubrankového vedení

Od začátku utkání se první čtvrthodinu odehrával na hřišti vyrovnaný souboj. Poté spíše převzali otěže zápasu hosté ze Zlivi. V 17. minutě po pressingu vybojoval míč na soupeři P. Boubal, zatáhl jej do vápna, kde před bránou našel Tomáše Kučeru, který si už věděl rady se zakončením a z první prostřelil domácího brankáře M. Škaroupku - 0:1. I nadále se hrálo spíš mezi vápny s pár šancemi na hostující straně, kdy své příležitosti do konce nedotáhli kupříkladu M. Fürst, T. Kučera nebo J. Slavík. V 45. minutě se už domácí hráči asi viděli v kabině, když hostující R. Hanousek zahrával rohový kop a přetaženým míčem našel na zadní tyči nikým nehlídaného spoluhráče Jaroslava Zruna, který bez problému zvýšil vedení svého týmu - 0:2.

Druhý poločas byli domácí lepším týmem, ale k zisku nějakého bodu jim to nestačilo

Na začátku druhé půle už si nějaké šance a menší tlak vytvořili také domácí fotbalisté hlavně ze standardních situací. A jednu dokonce i proměnili v 57. minutě, kdy po přímém kopu L. Formánka od rohového praporku hlavičkoval na přední tyči z malého vápna přesně za záda J. Remty domácí Tomáš Hála - 1:2. Z dalšího menšího tlaku domácích za zmínku stojí krásná individuální akce domácího J. Horského ( Viking Kužel ), který obelstil na vápně dva hráče Zlivi a byť mohl pokračovat sám, zvolil střelu šajtlí, která skončila těsně vedle. Mezitím se párkrát otevřela okýnka v domácí defenzivě, což ovšem žádný z hostujících fotbalistů nepotrestal, protože akce končily buď nepřesnou finální přihrávkou nebo zbrklostí v koncovce. Přesto v 65. minutě vybojoval míč opět hostující záložník P. Boubal, kterého před vápnem faulem zastavil domácí obránce a kopal se volný přímý kop. Míč si postavil Radek Hanousek a s trouchou štěstí prostřelil domácího brankáře - 1:3. Před blížícím se koncem utkání si trestný kop R. Hanousek zopakoval, ale v tomto případě jeho pokus už jen zastavila tyč domácí branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Věděli jsme, že na začátek sezóny nás nečeká nic jednoduchého a to se ukázalo i na hřišti. Zliv byla častěji na balonu a dá se říct, že první poločas jsme si nevytvořili žádnou větší šanci. Na začátku druhé půle už jsme si nějaké šance vytvořili, hlavně ze standardních situací a jednu jsme dokonce i proměnili. Poté jsme hosty zatlačili, pouze vykopávali bekovky a zase jsme útočili. Šance byly pořád na obou stranách a já bych chtěl zmínit tu naší v 78. minutě. Hrabčák nakopává přímý volný kop z poloviny hřiště, padne to na velké vápno, všechny přeskočí a Formánek zakončuje kolem hostujícího brankáře - 2:3. Ovšem ofsajd! Ofsajd, který jsem si hlídal v době kopu z půlky! Nemohl být ani náhodou, ovšem hostující pomezní Jindrle byl asi jiného názoru ( také má zkušenosti s pískáním ). Po zápase mi řekl: já to zvedal, už když to Hrabčák kopal, ale jak může zvedat ofsajd, když ještě neví, který hráč se zapojí do hry? Neříkám, že by se nám podařilo vyrovnat, ale určitě bych nebyl tolik znechucený po zápase. Hrajeme to pro pivo a klobásu!!! Zliv vyhrála zaslouženě. Nyní nás čeká derby s Jankovem B. Doufám, že si všichni zápas užijeme, pokecáme s klukama a po zápase zůstaneme na loučení s létem, které pořádáme společně s obcí Žabovřesky.

SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Příprava na sezonu byla kvalitní a byť jsme zaznamenali nějaké příchody i odchody, před tímto zápasem nám vypadli čtyři hráči základní sestavy. Naštěstí nám pomohli někteří naši dorostenci a hráči z nově založeného B-týmu. Na to, v jaké jsme byli situaci, musím všechny kluky pochválit za bojovnost. Ze hřiště Žab se bude soupeřům těžko vozit body, takže tyhle 3 body jsou pro nás velmi vzácné.



Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - P. Schacherl [-] , J. Hála [-] , V. Caletka [-] , D. Lukač [-] , M. Velík [-] , L. Formánek [-] , J. Tušl [-] , V. Hrabčák [-] , T. Hála [-] , J. Horský [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - K. Jindrle ml. [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , R. Hanousek [-] , J. Slavík [-] , J. Kubeš [-] , M. Viktora [-]

ŽK: 78. J. Tušl - 76. J. Kubeš .
Hráči zápasu: P. Boubal , J. Zrun .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - ŠTANDA Rudolf (N), JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Kubát

Expert: Zdeněk GREGOR
Tip experta: remíza

Zde si tipnu jedinou remízu celého kola.

Tip: výhra domácích