4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

4.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně si doma poradily s béčkem Trstěnic


Branky


0

Domácí zvítězili jednoznačně, 4:0 a připsali si první výhru v sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tým Mariánských Lázní vstoupil do utkání s vědomím, že po třech prohrách už potřebuje zabrat a na jeho hře to šlo jasně poznat. "Lokotka" měla od úvodních minut převahu a hned na začátku zápasu si vypracovala dvě šance, domácí ale na Helembaie vyzrát nedokázali. Gólmana Trstěnic se povedlo překonat až Michalu Schwertschalovi, který pohotovou střelou z 22. minuty otevřel skóre. Ve 35. minutě se domácím podařilo náskok zdvojnásobit, do samostatného úniku se dostal Antonín Paur, který bez problému zvýšil na 2:0. Další góly v první půli nepadly, tento výsledek tedy platil při odchodu do kabin.

 

Po pauze se toho na hřišti příliš nezměnilo a domácí měli nadále převahu. Tu dokázali přetavit v další branku v 55. minutě, kdy si na rohový kop naskočil volný Jan Martínek, jenž zvýšil už na 3:0.  O výsledku bylo v podstatě rozhodnuto, Mariánské Lázně ale přesto přidali ještě jednu branku. V 72. minutě si za hostující obranu zaběhl Antonín Paur, který svým druhým gólem v utkání uzavřel skóre na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Antonín Paur, záložník domácích: Měli jsme od začátku převahu, kterou jsme v prvním poločase přetavili ve dva góly. Po poločase jsme pokračovali v aktivitě a soupeře jasně porazili.




Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
R. Veisnaipl [-] - F. Polanský [-] , J. Schwertschal [-] , M. Schwertschal [-] - O. Kretschmer [-] , D. Žižka [-] , T. Černík [-] , P. Černík [-] , P. Šimice [-] - A. Paur [-] , J. Babáček [-]

TJ Rozvoj Trstěnice B
A. Helembai [-] - D. Vorel [-] , M. Derka [-] , J. Ryšánek [-] , J. Máder [-] - Z. Hušek [-] , J. Horní [-] , J. Kysela [-] , J. Švajgl [-] - M. Kala [-] , S. Staněk [-] -

ŽK: 33. A. Paur , 33. J. Babáček - 41. J. Kysela , 63. J. Ryšánek .
Hráči zápasu: A. Paur - A. Helembai .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Novotný Josef - TOPINKA Jiří, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.