Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:00

5.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně nadělily Staré Vodě "desítku"


Branky


0

Na drtivé výhře hostů se podílelo hned pět střelců. Lokomotivě pomohlo i brzké vyloučení domácího Procházky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakým směrem se bude utkání udávat, bylo jasné od prvních minut. Už ve 4. minutě šla Lokomotiva do vedení díky brance Jana Martínka, aby jen o dvě minuty později zvýšil na 2:0 Pavel Šimice. Hosté nadále nepolevili, v 15. minutě pro ně byla odpískána penalta, kterou proměnil Jan Schwertschal. Definitivní zlom přišel ve 23. minutě, kdy domácí Vojtěch Procházka zabránil gólu Mariánských Lázní na brankové čáře, pomohl si při tom ale rukou. Nemohlo následovat nic jiného, než vyloučení a navíc penalta pro hosty. Té se tentokrát zhostil David Žižka, který zvýšil už na 4:0. Tečku za prvním poločasem dal Jan Martínek, který minutu před přestávkou zakončil hostujícího "bůra". Po první pětačtyřicetiminutovce tak bylo v podstatě rozhodnuto.

 

Hosté byli proti desíti logicky lepším týmem, ve druhé půli se jim ale proti bránícímu soupeři dlouho nepodařilo skórovat. O to drtivější byl ale závěr zápasu. Nejprve se v 77. minutě prosadil Antonín Paur, který odstartoval rychlou sérii hostujících branek. V té se v 79. minutě trefil Jan Schwertschal, v 80. a 82. minutě Jan Martínek, jenž tak završil hattrick a skóre zápasu završil na konečných 10:0 Antonín Paur, pro něhož to byl druhý přesný zásah zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Stará Voda
J. Slavík [-] - J. Bartůněk [-] , O. Buček [-] - J. Marek [-] , R. Pecher [-] , J. Melichar [-] , V. Harvan [-] - V. Procházka [-] , F. Procházka [-] (46. P. Krofta [-] ) , J. Kahanec [-] , V. Dubina [-]

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
J. Bednár [-] - P. Černík [-] , J. Schwertschal [-] - O. Kretschmer [-] , A. Paur [-] , D. Žižka [-] , J. Martínek [-] , T. Černík [-] - P. Šimice [-] , V. Tišer [-] (46. M. Průcha [-] ) , J. Babáček [-] -

ČK: 23. V. Procházka .
Hráči zápasu: J. Martínek .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kotoun Adam - TLČÍK Milan (N), CEPLECHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.