4:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:00

5.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Trstěnic po penaltách porazilo Tři Sekery


Branky


0

V Trstěnicích bylo k vidění šest branek, pokutové kopy, ale i červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas pátého kola okresního přeboru byl od prvních minut velmi vyrovnaný, hráči si od začátku nic nedarovali. Po sérii šancí na obou stranách se nakonec v závěru poločasu prosadili hosté. Ve 38. otevřel skóre zápasu Petr Klofanda. Už to vypadalo, že Tři Sekery půjdou do šatny s jednogólovým náskokem, nakonec se ale domácím podařilo vyrovnat v poslední minutě prvního poločasu. Branku si připsal Jan Švajgl. Po prvních 45 minutách tedy platil stav 1:1.

 

 

Zbytek zápasu výrazně ovlivnila situace ze 47. minuty. Domácí gólman Helembai vyběhnul z brány, při pokusu získat míč ale fauloval a byla mu udělena rovnou červená karta, Trstěnice tedy čekal téměř celý poločas o desíti. Byli to ale právě domácí, kterým se podařilo dokončit obrat ve skóre. V 57. vstřelil jejich vedoucí gól Rudolf Kojma. V 69. minutě ale bylo v Trstěnicích opět srovnáno, když se podruhé v zápase prosadil Petr Klofanda. Hostující radost ale netrvala dlouho, jen o minutu později se totiž domácí vrátili do vedení, střelcem branky byl opět Rudolf Kojma. Třem Sekerám se ale znovu podařilo srovnat se soupeřem krok. V 76. minutě vyrovnal Vojtěch Říha. Sekery v závěru oslabeného soupeře zatlačily, Trstěnice ale remízu udržely a následovaly tedy penalty. V těch domácí vyhráli 5:4 a připsali si tedy bod navíc. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvoj Trstěnice B
Jan Švajgl, hrající vedoucí mužstva Trstěnic: Vyrovnaný zápas z obou stran. Jsme spokojeni s výsledkem, zvlášť, když jsme dohrávali o desíti lidech.

TJ Tatran Tři Sekery
Michal Stolec, předseda Tří Seker: Naše oslabená sestava předvedla až podprůměrný výkon. Hráči, na kterých je postavená hra, až na výjimky tentokrát zklamali. V zápase jsme neproměnili několik šancí a Trstěnice z brejků trestaly.



Sestavy


TJ Rozvoj Trstěnice B
A. Helembai [-] - J. Květoň [-] (80. S. Staněk [-] ) , J. Máder [-] (58. M. Pešek [-] ) , M. Derka [-] , D. Klečka [-] (46. J. Ryšánek [-] ) - R. Kojma [-] , K. König [-] , Z. Hušek [-] , J. Švajgl [-] - D. Ziatek [-] (80. D. Vorel [-] ) , M. Kala [-] -

TJ Tatran Tři Sekery
J. Jirman [-] - V. Říha [-] , M. Hála [-] , P. Klofanda [-] , Č. Hrubý [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] (18. M. Stolec [-] ) , D. Kroft [-] , R. Tunder [-] , T. Jirásek [-] , L. Šilhán [-]

ŽK: 78. R. Kojma , 84. K. König - 80. P. Klofanda . ČK: 47. A. Helembai .
Hráči zápasu: R. Kojma - P. Klofanda .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - HANILEC Přemysl, COUFAL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.