2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2015 18:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně potvrdily zlepšenou formu a doma porazily Drmoul


Branky


0

Vyrovnaný zápas rozhodl brankou ve druhé půli domácí Tomáš Černík

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut zápasu bylo jasné, že zápas bude velmi vyrovnaný a týmy si nic nedarují. Po pár úvodních šancích šly nakonec do vedení domácí Mariánské Lázně. Ve 25. minutě otevřel skóre zápasu Petr Ceplecha. Domácí ovšem vedení příliš dlouho nevydrželo. Jen o devět minut později totiž vyrovnal na 1:1 hostující Miroslav Blažek, který hraje v posledních kolech ve výborné formě. Další góly už do přestávky k vidění nebyly, po prvním poločase tedy platilo skóre 1:1.

 

Ve druhé půli se herní obraz příliš nezměnil. Oba týmy měli šance dostat se do vedení, nakonec se ale opět prosadila Lokomotiva. V 61. minutě totiž vrátil domácím vedení Tomáš Černík. Mariánské Lázně se s hubeným náskokem v zádech soustředily především na defenzivu a udržení svého vedení. To se jim nakonec podařilo především díky dobré práci obrany a brankáře Veisnaipla. Další góly už nepadly, Mariánské Lázně tedy porazily Drmoul 2:1.



Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
R. Veisnaipl [-] - P. Černík [-] , T. Černík [-] , F. Polanský [-] (56. J. Bednár [-] ) - A. Paur [-] , J. Schwertschal [-] , M. Schwertschal [-] , P. Šimice [-] , O. Kretschmer [-] (82. M. Průcha [-] ) - P. Ceplecha [-] , J. Babáček [-] (46. T. Votava [-] )

TJ Sokol Drmoul
V. Švinger [-] - M. Blažek [-] , M. Purkrt [-] - P. Kóša [-] , J. Mucek [-] , T. Kafka [-] - T. Šelmek [-] , N. Elias [-] - M. Langer [-] , T. Bolek [-] , K. Novotný [-]

ŽK: 88. J. Schwertschal - 77. K. Novotný .
Místo: tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hlavatý Josef - HENYCH Karel, NOVOTNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.