J. Melichar 89. (p.)
1:5
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2015 18:00

14.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Hleďsebe jednoznačně porazila Starou Vodu


Branky


89. J. Melichar (p.) - 25. J. Korec , 38. L. Kutil , 41. J. Korec , 44. T. Pikl , 48. J. Šlechta
0

Hosté dominovali prakticky celý zápas, Staré Vodě se podařilo snížit až minutu před koncem z pokutového kopu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká Hleďsebe minulý víkend utrpěla výprask na hřišti Tří Seker, ve čtvrtečním předehrávaném kole si tedy chtěla spravit reputaci. Zápas ale dlouho nevypadal tak jednoznačně. Hosté sice drželi míč na svých kopačkách, vedoucí branky se ale nakonec dočkali až ve 25. minutě, kdy je do vedení dostal Jindřich Korec. Dlouho to vypadalo, že hosté půjdou do kabin s "pouze" jednobrankovým náskokem, Hleďsebe měla ale doslovo drtivý závěr poločasu. Nejprve se ve 38. minutě podařilo zdvojnásobit náskok svého týmu Lukáši Kutilovi, jen o tři minuty později pak zvýšil svou druhou brankou v utkání už na 3:0 Jindřich Korec, aby mohl ve 44. minutě vstřelit čtvrtou hostující branku Tomáš Pikl. Poločasový stav tak byl jednoznačný, Hleďsebe vedla ve Staré Vodě 4:0.

 

A jak hosté skončili první poločas, tak začali ten druhý. Neuběhly totiž ani tři minuty hry a Hleďsebe se dočkala páté branky, kterou vsítil Josef Šlechta. Hosté, kteří měli v zádech pětibrankový náskok, utkání s přehledem kontrolovali a soupeře do ničeho příliš nepouštěli. Hleďsebe si mohla připsat i další góly, v dalších příležitostech ale neuspěla. V závěru zápasu se domácí dočkali alespoň čestného úspěchu. Odpískanou penaltu bez problému proměnil Jakub Melichar, který v 89. minutě upravil na 1:5, což bylo také konečné skóre.



Sestavy


TJ Sokol Stará Voda
J. Slavík [-] - J. Bartůněk [-] , M. Buchta [-] (74. M. Franek [-] ) , O. Buček [-] (74. I. Zugárek [-] ) - J. Marek [-] , R. Pecher [-] , J. Melichar [-] , P. Krofta [-] , V. Harvan [-] - M. Tlčík [-] , T. Hradský [-] (53. V. Dubina [-] ) -

TJ Sokol Velká Hleďsebe
L. Baťko [-] - M. Vrána [-] , L. Kutil [-] (71. P. Němec [-] ) , J. Šlechta [-] (68. B. Labaj [-] ) , O. Charvát [-] , T. Pikl [-] , J. Korec [-] (75. M. Vítek [-] ) , K. Bystřický [-] (75. P. Špalek [-] ) , V. Vránek [-] , J. Šanda [-] , A. Novák [-]

ŽK: 41. J. Bartůněk .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šimáček Petr - HRADSKÝ Miroslav (N), VODIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.