P. Vůjtěch 27. (p.)
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov remizoval s Kynžvartem. Bonusový bod berou hosté


Branky


27. P. Vůjtěch (p.) - 68. J. Richter
0

Dolní Rychnov přivítal na svém hřišti v rámci 1. kola I. B třídy tým Sokol Lázně Kynžvart. Vyrovnané utkání s minimem šancí dospěl po remíze 1:1 do pokutového rozstřelu, ve kterém byli šťastnější hráči Kynžvartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas utkání byl vyrovnaný, přesto měl gólovou radost pouze jeden tým a to ten domácí. Po dlouhém odkopu domácích obránců se totiž k míči dostal záložník Rychnova, který si obhodil brankáře Matoušů, který ho fauloval, obdržel žlutou kartu a Dolní Rychnov měl k dispozici pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Petr Vůjtěch

Ve druhém poločasu se radoval z branky opět pouze jeden tým. Tentokrát však hostující. Jiří Richter totiž lízl letící balón, který nakonec skončil za zády domácího brankáře. Dolní Rychnov měl sice ještě dvě velmi slibné příležitosti ke skórování, ale už žádnou nedokázal přetavit v gól. A jelikož se to nepodařilo ani Kynžvartu, dospěl zápas do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hosté.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov
Miroslav Kopal: Byl to normální, vyrovnaný zápas. Dostali jsme se do vedení v prvním poločase, kdy byl dlouhý odkop našich obránců, který přelétl hostující obranu. Míč doběhl náš záložník, který si obhodil brankáře a ten ho podrazil, z čehož byla penalta, kterou jsme proměnili. Hosté se v prvním poločase nedostali do žádné šance. Takhle se hrál i druhý poločas, kdy se hrálo od vápna k vápnu s tím, že jsme měli dvě šance na skórování, které jsme neproměnili. Deset minut před koncem pak Kynžvart vyrovnal, kdy po jejich nákopu to lehce lízl jejich hráč a dopadlo to k zadní tyči. Myslím si, že je 1:1 je spravedlivý výsledek. Byl to vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách.




Sestavy


SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - P. Mentlík [-] (72. K. Hylský [-] ) , M. Razým [-] (60. R. Kroha [-] ) , J. Kříž [-] , P. Vůjtěch [-] , V. Sedláček [-] , D. Reismüller [-] , P. Halčinský [-] (88. P. Čučman [-] ) , P. Kalabza [-] , V. Kohout [-] , F. Žába [-] (52. J. Karas [-] )

TJ Sokol Lázně Kynžvart
D. Matoušů [-] - L. Hladký [-] , R. Kucharik [-] , P. Bušek [-] , J. Fehnl [-] - D. Tunder [-] , J. Loucký [-] , R. Weiser [-] - M. Mázdra [-] , Z. Trešl [-] (63. J. Richter [-] ) , J. Vosyka [-]

ŽK: 57. P. Mentlík - 27. D. Matoušů .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lhotka Jindřich - ĎUGEL Pavol, KOTOUN Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.