5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice si poradily s Jemnickem B


Branky


11

Čáslavice využily domácího prostředí k výhře nad Jemnickem B v poměru 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát udeřili

Do Čáslavic přijelo Jemnicko B. Domácí tým byl v tomto zápase mírným favoritem. Zatímco Čáslavice měli v minulém kole volno, Jemnicko B dokázalo zvítězit v posledním kole nad Opatovem. V loňské nedohrané sezóně se radovalo z výhry Jemnicko B. Samotný zápas se hrál za velmi větrného fotbalového počasí . Začátek utkání vyšel domácímu celku mnohem lépe a po počáteční oťukávané ve 21. minutě, se jim naskytla příležitost, kterou proměnil Otakar Bulička - 1:0. Domácí byli nadále při chutí a ve 37. minutě zvyšoval na 2:0 Marián Klika. A to stále ještě nebylo vše a ve 45. minutě byli hosté zralý na ručník, protože se zapsal do střelecké listiny Marcel Šimek a domácí měli na svém kontě již tři zářezy - 3:0.Tak také skončil první poločas a domácí celek tak měl našlápnuto k další domácí výhře. 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu opět vstoupili lépe domácí, když se v 55. minutě podruhé v zápase prosadil Otakar Bulička a bylo to již 4:0. Tento gól byl v tomto zápase rozhodující, protože hosté pak již zcela dopadli. Navíc musel v 67. minutě pod sprchy za červenou kartu Daniel Smetana. Domácí celek využil přesilovku po deseti minutách, kdy se v 77. minutě prosadil také podruhé v zápase Marián Klika, čímž uzavřel skóre na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Celý zápas byl soupeř lepší než my. Soupeř nás k ničemu nepustil a zaslouženě vyhrál 5:0. V zápase nám chyběla hlavně finální přípravka. Jediného kterého bych mohl v zápase vyzdvihnout by byl gólman, kdyby nebylo jeho tak jsme mohli dostat klidně i 10.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - M. Růžička [-] (69. V. Trojan [-] ) , M. Busta [-] , M. Zikmund [-] , D. Šmehlík [-] - M. Klika [-] , T. Rygl [-] (46. T. Zsihovics [-] ) , M. Šimek [-] (66. P. Klika [-] ) , J. Vecheta [-] (68. R. Bastl [-] ) - P. Růžička [-] (57. J. Höfner [-] ) , O. Bulička [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - K. Tesař [-] , M. Hošek [-] , D. Nekula [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] (46. T. Feldbabel [-] ) , J. Křivánek [-] , D. Smetana [-] , J. Dřímal [-] , J. Svoboda [-] (63. Z. Bártů [-] ) , J. Gardoň [-]

ŽK: 56. M. Šimek , 63. T. Zsihovics , 70. V. Trojan - 54. D. Smetana . ČK: 67. D. Smetana .
Hráči zápasu: M. Klika .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: MAAR Michal - FILIPSKÝ Pavel, VAŘBUCHTA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Očekávám vyrovnanej špíl se šťastným koncem pro Čáslavice.

Tip: výhra domácích