Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice zvládly přestřelku v Moravských Budějovicích B


Branky


10. L. Stehlík , 43. M. Buďa (p.) , 63. K. Svoboda , 68. K. Svoboda - 7. M. Šimek , 20. M. Šimek , 23. O. Bulička , 30. M. Šimek , 70. O. Bulička
8

Hokejovým výsledkem 5:4 skončil zápas v Moravských Budějovicích kde zvítězily hostující Čáslavice 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli přestřelku

Z jedním ze šlágrů kola měl být zápas mezi Moravskými Budějovicemi B a Čáslavicemi. Oba celky se po nedohrané sezóně pyšnily umístěním v horní polovině tabulky. Moravské Budějovice měly svému soupeři co vracet, když v Čáslavicích utrpěli debakl 6:0. Utkání se hrálo tak jako ostatní zápasy za velmi horkého počasí. Hned v 7. minutě si hostující Šimek postavil míč k trestnému kopu a tečovaný míč propadl za Kyzlinkova záda - 0:1. Odpověd domácí rezervy na sebe nenechala dlouho čekat. Miroslav Buďa vysunul za obranu Libora Stehlíka a ten podél brankáře srovnal na 1:1. Ve 20. minutě Šimek obešel dva domácí hráče a střelou na zadní tyč vrátil hostům vedení 1:2. To navýšil o další tři minuty později Bulička, který v samostatném úniku mířil přesně 1:3. Ve 30. minutě už to bylo o tři branky. Kyzlink podcenil lehkou střelu Šimka a bylo to 1:4. Ve 43. minutě zastavil míč před unikajícím Liborem Stehlíkem rukou hostující obránce a pískala se penalta. Tu proměnil Miroslav Buďa, který stanovil poločasové skóre na 2:4.. 

 

Hosté si vítězství vzít nenechali

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí hráči a hned ve 46. minutě po dlouhém nákopu Tomáše Kyzlinka míč propadl až k Petrovi Bendovi. Ten ale samostatný únik neproměnil. Co se nepovedlo Bendovi, povedlo se Kamilovi Svobodovi. V 63. minutě tváří v tvář s hostujícím brankářem se štěstím skóroval -3:4. O pět minut později Kamil Svoboda natáhl levačkou a dělovkou o tyč a srovnal na 4:4. Rozhodující branka padla v 70. minutě. Zblokovaný centr padl k nohám Buličkovi a ten se nemýlil. I přes další šance domácího mužstva již branka nepadla a budějovická rezerva tak prohrála 5:4. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice B
Dvořák Ondřej, hráč: V zápase plném branek jsme sice smazali tříbrankové manko, ale všechny body nakonec putovaly hostům do Čáslavic. Zápas byl v závěru vyhrocený a neobešel se ani bez vyloženě hokejové rvačky.




Sestavy


SK Moravské Budějovice B
T. Kyzlink [-] - K. Svoboda [-] , L. Stehlík [-] , Z. Škoda [-] , J. Povolný [-] , M. Šabatka [-] (81. J. Okoš [-] ) , O. Nedvědický [-] (79. J. Bláha [-] ) , J. Benda [-] (46. P. Benda [-] ) , J. Dostál [-] , M. Buďa [-] , P. Stark [-] (46. L. Sláma [-] )

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - M. Busta [-] , J. Mach [-] , M. Růžička [-] , L. Rubák [-] (73. V. Trojan [-] ) - T. Rygl [-] , M. Klika [-] , J. Vecheta [-] , M. Šimek [-] - J. Novák [-] , O. Bulička [-]

ŽK: 29. J. Dostál , 56. L. Stehlík - 33. T. Rygl .
Hráči zápasu: K. Svoboda - M. Šimek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SARKÁNY Martin - KOSMÁK Josef (N), DUŠEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Na rozjezd se oba soupeři podělí spravedlivě o body.

Tip: výhra domácích