Plačkov opět potvrdil svoji domácí neporazitelnost!


Branky


4

Report zaslal Lukáš Filínský. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do plačkova přijel tým z Hořepníka. Hrálo se za prudkého deště. V prvním poločase si hosté vytvořili mírnější převahu, která ztroskotala na dobře hrající domácí obraně. Za zmínku v poločase stojí jen střela domácího F. Mottla, kterou hostující gólman vytěsnil nad branku. 

Domácí po pauze rozhodli

Do druhého poločasu udělal domácí trenér dvě změny v sestavě. Do středu zálohy posunul prozatímního beka F. Mottla a do útoku vystřídal mladičkého J. Plíhala za druhého mladíčka V. Krejčího a jak se později ukázalo, byl to dobrý tah. Útočník V. Krejčí hned po minutě působení na hřišti po střele od V. Jaroše, která orazítkovala tyč, se nejlépe ve vápně zorientoval a z dorážky nedal hostujícímu gólmanovi šanci. - 1:0. Druhý gól padl v 57. minutě, kdy se ve skrumáži ve středu hřiště dostal k míči F. Mottl a jeho střela z voleje z dobrých 25 metrů zapadla až do sítě za záda hostujícího gólmana. - 2:0. Poté domácí polevili a Hořepník opět převzal otěže zápasu, ale branku se jim vstřelit nepovedlo. Poslední gól padl v 86. minutě, kdy se po přímém kopu odrazil míč ve vápně k M. Goldmanovi a ten už neměl problém míč uklidit do sítě hostující brány. - 3:0. Ke konci zápasu už se nic nestalo a tak se domácí mohli radovat z další domácí výhry, která je stále drží na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Filínský (hráč): Tento zápas byl pro nás těžký. Hned na začátku zápasu začalo pršet a soupeř se snažil kombinovat a dát první gól zápasu, ale naše skvěle hrající obrana je skoro k ničemu nepustila. Hodně nám pomohl první gól, který jsme vstřelili hned na začátku druhého poločasu a dokázal nás uklidnit. Jakmile jsme dali druhý gól, tak ten už definitivně pohřbil všechny naděje hostů. Hořepník si proti nám vytvořil celkem slušný tlak, ale fotbal se hraje na góly a ty jsme dokázali vstřelit my!




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 10. 2020 15:45
Hodnocení zápasu
11. 10. 2020 10:32
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích