Plačkov venku vyhrál


Branky


9

Report zaslal Lukáš Filínský. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V neděli odpoledne přijel Plačkov na půdu Čejova a oba týmy moc dobře věděli, o co hrát. V úvodních minutách se hrálo na obě strany. Plačkov si vytvořil větší tlak i spoustu šancí, které nedokázali proměnit, až to nakonec prolomili ve 34.minutě, kdy se uvolnil J. Kašpar, který tváří v tvář gólmanovi nastřelil míč do tyče, ze které se odrazil míč k M. Goldmanovi, který otevřel skóre zápasu - 0:1. Do poločasu už se nic nedělo a tak se šlo do kabin za tohoto stavu.

Hosté si vedení pohlídali

Druhou půli začal lépe bojující Čejov, který si vytvořil tlak a málem se mu podařilo vyrovnat, když míč z rukou vypadl hostujícímu gólmanovi za sebe a z brankové čáry to na poslední chvíli vykopával hostující obránce. Plačkov si druhý gól vypracoval ukázkovou akcí v 85.minutě, kdy perfektním způsobem sebral míč domácímu hráčovi kapitán Plačkova T. Vrána a přihrávkou vyslal J. Kašpara, který udělal domácímu gólmanovi kličku a do prázdné brány míč uklidil - 0:2. V závěru zápasu už se nic nedělo a tak se ze 3 bodů radoval Plačkov.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plačkov
Lukáš Filínský: Řekl bych, že zápas se nám moc povedl. Přistoupili jsme k němu zodpovědně a snažili se hrát skvělý fotbal. Vytvořili jsme si spoustu šancí a Čejov jsme kromě začátku druhého poločasu téměř k ničemu nepustili. Důležitá výhra, která nám upevnila první místo s dvoubodovým náskokem!



Počet diváků: 26. Rozhodčí: VEČEŘA Ivo - HLOŽEK Ladislav (N), KREJČÍ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2020 11:30
Hodnocení zápasu
4. 10. 2020 20:45
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů