Plačkov nadělil Košeticím bůra!


Branky


17. J. Kalivoda , 19. T. Vrána , 29. J. Plíhal , 58. L. Filínský (p.) , 70. J. Kašpar - 88. P. Kott
7

Report zaslal Lukáš Filínswký. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V sobotu odpoledne přijela na Plačkovský pažit rezerva z Košetic. Od začátku si domácí vytvořili tlak, který využili v 17.minutě, kdy si na centr od J. Kašpara naběhl J. Kalivoda a placírkou uklidil míč do sítě. - 1:0. O dvě minuty se domácí radovali podruhé, kdy se po samostatné akci radoval kapitán týmu T. Vrána. - 2:0. Plačkovští stále diktovali tempo hry, čehož využili i v 29.minutě, kdy se do míče opřel J.Kašpar a jeho střelu kolenem tečoval J.Plíhal. - 3:0. Hosté v prvním poločase nastřelili pouze břevno domácí svatyně.

 

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se domácí hráči snažili kombinovat a hrát fotbal, čehož využili v 58.minutě v další gól, kdy faul na J. Kalivodu potrestal pokutovým kopem L. Filínský. - 4:0. Plačkov přidal i pátý gól, kdy se po nakopnutém míči od J. Kalivody ocitl sám před brankářem nejlepší střelec domácího týmu J. Kašpar a svůj samostatný nájezd proměnil. - 5:0. Hosté v závěru dali kontaktní gól, kdy po ztrátě míče ve středu hřiště udělal kličku domácímu hráči P. Kott  a pohotově uklidil míč do sítě. - 5:1. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Filínský: Z dnešního zápasu mám skvělý pocit. Soupeře jsme prakticky k ničemu nepustili a skoro celý zápas jsme drželi balón v náš prospěch. K zápasu jsme přistoupili zodpovědně a celý tým šlapal jako hodinky. Perfektně odmakaný týmový výkon a dovolím si říct, že i zasloužená výhra!




Počet diváků: 60. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - KREJČÍ Václav (N), RYŠAVÝ Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 9. 2020 11:12
Hodnocení zápasu
13. 9. 2020 11:03
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích