3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kynžvart porazil Krajkovou a drží se v čele tabulky


Branky


0

Hráči Kynžvartu přívítali na svém hřišti tým Krajkové a pokud chtěli přemýšlet nad tím, aby se drželi na prvních třech pozicích, museli bezpodmínečně zvítězit. A to se jim podařilo. Kynžvart zvítězil nad Krajkovou 3:2 a v současné době se drží na třetí pozici se stejným počtem bodů jako první Nová Role.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byla k vidění vyrovnaná hra s mírnou převahou domácích, kteří si vytvořili více šancí. Proměnit ale dokázali jen jednu a to v 38. minutě. O první branku utkání se postaral Zdeněk Trešl. V prvním dějství další branka k vidění nebyla, a tak šli hráči do šaten za stavu 1:0.

 

Druhý poločas byl opět vyrovnaný. Nedá se říci, že by jeden z týmů měl více ze hry než ten druhý a obě mužsta se prosadila dvakrát. Nejdříve se v 48. minutě trefil Lukáš Kuna, po nemž za tři minuty mířil přesně Tomáš Hrdonka a Kynžvart rázem vedl 3:0. Hostující celek ale dokázal celkem rychle snížit na rozdíl jediné branky. V 60. minutě centroval z pravé strany Pleier a pro Kamila Poliačika nebyl problém pověsit míč hlavou do brány domácího celku. Za dalších pět minut Maršík z přímého kopu vystřelil na bránu a brankář Zadňančin vyrazil balón pouze před sebe na připraveného Petra Pleiera, který snížil na 3:2. Hostujícímu celku se již další branka vstřelit nepodařila, a tak Kynžvart zvítězil 3:2 a získal plný počet bodů.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lázně Kynžvart
Jan Šprincl: Kluci měli v prvním poločasu šance, ale skončilo to 1:0. Začal druhý poločas a během deseti minut jsme zvýšili na 3:0. Pak Krajková snižovala. Byl to vyrovnaný zápas. Nedá se říci, že by Krajková byla horší. Po chybách našeho brankáře jsme dostali dvě branky a strachovali jsme se o výsledek.

TJ Dynamo Krajková
Petr Pleier: Zápas byl vyrovnaný s tím, že jsme neměli na to, abychom dohráli zápas alespoň k remíze. Prohrávali jsme 3:0, stáhli jsme to, ale zbývalo málo času na vyrovnání.



Sestavy


TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - M. Mázdra [-] , L. Křepský [-] , J. Fehnl [-] , P. Sobotík [-] - D. Tunder [-] , P. Bušek [-] , L. Kuna [-] (89. J. Vosyka [-] ) , R. Weiser [-] (57. D. Tomčík [-] ) - Z. Trešl [-] (46. J. Šprincl [-] ) , T. Hrdonka [-] (81. L. Hladký [-] )

TJ Dynamo Krajková
J. Buchtele [-] - J. Brázda [-] , J. Titěra [-] , R. Ďuriš [-] , P. Platenka [-] - J. Švandrlík [-] , P. Pleier [-] , L. Lukeš [-] , L. Svoboda [-] - M. Maršík [-] (52. K. Poliačik [-] ) , J. Maršík [-] (72. V. Korbel [-] ) -

ŽK: 13. Z. Trešl , 47. R. Weiser , 73. T. Hrdonka - 47. J. Švandrlík , 51. J. Maršík , 69. L. Lukeš .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kotoun Adam - JATI David, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.