6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:30

2.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalná nedala Kraslicím šanci. Nastřílela jim šest gólů


Branky


6. P. Blasl , 54. J. Tirala , 67. J. Tirala , 73. J. Holý , 88. J. Holý , 90. J. Holý
0

Skalná přivítala na svém hřišti v rámci 2. kola I. B třídy nováčka z Kraslic. A že to nováček bude mít v soutěži těžké okusili právě v zápase ve Skalné. Domácí tým Kraslicím totiž nastřílel šest branek, žádný nedostal a získal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zápasu mezi Skalnou a Kraslicemi byl vyrovnaný, tedy až na 6. minutu. To se totiž jako jediný v úvodním dějství hry prosadil Petr Blasl a poslal domácí celek do vedení. Oba týmy si sice vytvořily několik šancí, ale ani jedna už neměla gólovou příchuť, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro domácí. 

 

Druhý poločas už vypadal úplně jinak a 90 diváků vidělo celkem pět branek. A všechny vstřelily domácí. Nejdříve se v 54. minutě prosadil Jiří Tirala, aby za dalších třináct minut přidal svoji druhou branku. A pak přišel na řadu Jiří Holý. Ten v rozmezí od 73. minuty do konce zápasu vstřelil hattrick a rozhodl o tom, že Skalná zvítězí nad Kraslicemi jednoznačně 6:0.



Sestavy


FK Skalná
J. Kadlec [-] - J. Tirala [-] , J. Holý [-] , M. Glazer [-] , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] (65. J. Kapic [-] ) , J. Kapic [-] , J. Cuper [-] , P. Najman [-] , R. Kirch [-] (73. J. Troníček [-] ) , R. Zádrapa [-]

SK Kraslice
P. Hofman [-] - J. Rohan [-] , J. Grunt [-] , T. Procházka [-] , D. Palocsányi [-] (31. M. Müller [-] ) , V. Lomoz [-] , P. Müller st. [-] , T. Salva [-] , O. Rozsíval [-] , J. Bolen [-] , Z. Fišer [-]

ŽK: 64. M. Glazer - 23. D. Palocsányi .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Henych Karel - KOTOUN Adam, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.