4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Chodovská dál tápe. Horní Slavkov ji zdolal 4:0


Branky


0

Jak Horní Slavkov, tak i Stará Chodovská byly týmy, které před zápasem neměly na svém kontě ani jeden bod. V utkání 3. kola tak bylo jasné, že jedno z těchto mužstev se ode dna tabulky odrazí. A byl to Horní Slavkov, který v souboji posledních vyhrál 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání 3. kola I. B třídy měl Horní Slavkov ve svých rukách a to po většinu z devadesáti minut. Obě mužstva si sice vytvořila několik příležitostí hned na začátku zápasu, ale nebezpečnější byli domácí. Ti se navíc v 36. minutě ujali vedení, když pokutový kop proměnil František Zázrivec. Za další čtyři minuty to bylo již 2:0. Ze vstřelené branky se již podruhé radoval František Zázrivec. Stará Chodovská šla do kolen minutu před koncem prvního poločasu. To se totiž trefil Michal Němček a bylo to již 3:0. 

Ve druhém poločase se Stará Chodovská nezlepšila a v podstatě neohrozila branku Martina Plačka, který v zápase týmů, které v dosavadním průběhu soutěže nebodovali, udržel čisté konto. Minutu před koncem devadesátiminutovky se navíc ještě trefil Jiří Pazdera, který tak stanovil konečné skóre mezi Horním Slavkovem a Starou Chodovskou na 4:0.



Ohlasy k zápasu



FK Stará Chodovská
Martin Hejna: Čtyři zápasy, nula bodů. Co víc říct. Byl to asi nejhorší výkon, který jsme za poslední dva roky podali. Jestli kluci chtějí do okresu, tak dělají vše pro to, aby se to povedlo. A jestli se nezačne makat a to hlavně při tréninku, kam někteří zavítají jen občas, tak to vidím opravdu bledě.



Sestavy


TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - M. Němček [-] (84. J. Pazdera [-] ) , P. Drobný [-] (89. A. Terek [-] ) , M. Skurcoňák [-] , M. Hlinka [-] , F. Zázrivec [-] , P. Čada [-] , T. Kubík [-] , P. Novotný [-] (80. M. Beer [-] ) , J. Němček [-] , J. Prágr [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - J. Volek [-] , J. Hejna [-] , J. Mašek [-] (46. J. Švéda [-] ) , J. Koranda [-] , D. Branný [-] (66. M. Bryndač [-] ) , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] , M. Kolařík [-] (46. M. Gabčo [-] ) , V. Noháček [-]

ŽK: 35. J. Volek , 74. J. Koranda .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmat Robert - HRNČÁL Jiří, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.