J. Bolen 27. (p.)
V. Lomoz 63.
T. Salva 85.
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 14:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kraslice doma urvaly tři body proti Jáchymovu


Branky


27. J. Bolen (p.) , 63. V. Lomoz , 85. T. Salva - 45. K. Lorenc
0

Krasličtí fotbalisté přivítali na svém hřišti tým TJ Jáchymov, tedy nováčka I. B třídy, kterému se však v dosavadním průběhu daří celkem dobře. Ze tří zápasů totiž vytěžil sedm bodů. Kraslice, které v minulé sezoně také postoupili do I. B třídy, však Jáchymov na domácí půdě porazilya dotáhli se k němu na rozdíl jediného bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas mezi Kraslicemi a Jáchymovem byl od začátku zápasu vyrovnaný. Změnu skóre viděli diváci až v 27. minutě, kdy proměnil pokutový kop domácí Josef Bolen. Jáchymov se po obdržené brance snažil o vyrovnání, kterého nakonec docílil v samotném závěru prvního dějství. O gól hostujícího celku se postaral Karel Lorenc.

 

Vyrovnávací branka Jáchymov nakopla a byl to právě on, kdo se více dral do útočného tažení. Jenže tížěnou branku vstřelit nedokázal a do hry vešlo osvědčené pravidlo "nedáš - dostaneš". V 63. minutě totiž zamířil přesně Vítězslav Lomoz, který rozvlnil síť za Frydrýnovými zády. Jáchymov si i po inkasované brance vytvářel šance, jenže fotbal se hraje na góly a těch daly více Kraslice. Třetí a zároveň poslední branku svého mužstva vstřelil v 85. minutě Tomáš Salva. Kraslice tedy v souboji nováčku porazili Jáchymov 3:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jáchymov
Rudolf Hellmich: Neproměnili jsme za stavu 1:1 pět supertutovek a to nás stálo ztrátu tří bodů. Domácí se dostali ve druhé části k naší brance jen sporadicky a z minima vytěžili maximum.



Sestavy


SK Kraslice
P. Hofman [-] - R. Hudák [-] (46. T. Salva [-] ) , J. Grunt [-] , T. Procházka [-] , D. Palocsányi [-] (88. M. Müller [-] ) , V. Lomoz [-] , P. Müller st. [-] , T. Schwarz [-] , O. Rozsíval [-] , J. Bolen [-] , Z. Fišer [-]

TJ Jáchymov
V. Frydrýn [-] - J. Kolárik [-] (62. V. Klečka [-] ) , M. Baláž [-] , T. Trojek [-] (52. M. Gombár [-] ) , M. Křížek [-] - P. Kostka [-] , D. Tichý [-] , L. Lorenc [-] - T. Hron [-] , P. Hekel [-] , K. Lorenc [-]

ŽK: 65. D. Palocsányi , 80. T. Procházka - 45. J. Kolárik , 75. P. Kostka .
Místo: tráva. Počet diváků: 97. Rozhodčí: Ďugel Pavol - HANILEC Přemysl, HENYCH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.