Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:30

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záloha Ostrova porazila Lipovou


Branky


0

O jeden bod více než soupeř měla před 4. kolem na svém kontě Lipová, která přivítala zálohu Ostrova. Po odehrání souboje, ze kterého však vyšli lépe hostující hráči, se stav otočil a Ostrov se posunul na šestou pozici tabulky s devíti body. Lipová jich má v současné době sedm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný a obě mužstva si vytvořila několik příležitostí ke skórování. Prvním, kdo však prostřelil brankáře byl Petr Klaus z hostujícího Ostrova. Lipová se snažila po inkasované brance o vyrovnání, které přišlo dvě minuty před koncem poločasu. To se do míče opřel Daniel Čížek a střelou k tyči srovnal na 1:1.

 

Úvod druhého dějství byl opět vyrovnaný a Lipová začala postupně přebírat iniciativu hry. Jenže pak udělala dvě velké chyby v obraně, které dokázal potrestat nejdříve Michal Karbula a po něm Zdeněk Bešťák, a nechala soupeře odskočit na dvoubrankový rozdíl. V 83. minutě se sice podařilo snížit Pavlu Slovákovi po samostatném úniku, jenže na vyrovnání již bylo pozdě a Ostrov si jednobrankový náskok pohlídal. Lipová tak podlehla Ostrovu 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: Utkání bylo od počátku vyrovnané, po vedoucí brance hostů se nám podařilo těsně před koncem poločasu vyrovnat, když po centru Bílka se z voleje hezky trefil Dan Čížek k tyči. Ve druhém poločasu, když se zdálo, že začínáme přebírat aktivitu, rozhodly utkání dvě školácké chyby našich hráčů. Nejprve brankař podskočil míč po odrazu od země a dobíhající obránce zaváhal s odkopem míče do bezpečí, takže hráč hostů měl před sebou prázdnou branku. A poté stoper přihrál malou domů hlavou tak nešťastně, že poslal útočníka hostů do samostatného úniku. Zvýšeným úsilím se nám podařilo snížit až těsně před koncem utkání, po uličce od Bílka skóroval po samostatném úniku Pavel Slovák. Věřím, že se hráči z chyb poučí a nebudeme je opakovat v dalších utkáních.




Sestavy


TJ Sokol Lipová
R. Molnár [-] - P. Bílek [-] , P. Slovák [-] , S. Dlouhý [-] (44. V. Břinčil [-] ) , K. Irlweg [-] , P. Uhlík [-] , P. Mezera [-] (60. M. Hurtoš [-] ) , J. Musil [-] , D. Čížek [-] , J. Žahourek [-] , T. Setnička [-]

FK Ostrov B
P. Richtárech [-] - J. Blažej [-] , Z. Řáda [-] (60. T. Lemák [-] ) , D. Horvát [-] , M. Považan [-] , P. Klaus [-] (73. Z. Bešťák [-] ) - M. Rašman [-] , T. Wolf [-] , Z. Vlasák [-] , D. Novotný [-] - M. Karbula [-]

ŽK: 68. T. Setnička - 81. M. Rašman , 89. Z. Bešťák .
Místo: tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Hlavatý Josef - HANILEC Přemysl, ŠIMÁČEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.