6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:30

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalná jednoznačně porazila Krajkovou a je druhá


Branky


2. J. Holý , 14. J. Makovec , 45. J. Kapic , 50. T. Pěček , 52. P. Blasl , 65. J. Holý
0

V rámci 4. Kola I. B třídy karlovarského kraje přivítala domácí Skalná na svém hřišti tým Dynamo Krajková. Skalné se vstup do sezony podařil a před duelem s Dynamem měla na svém kontě osm bodů. Po vydařeném utkání 4. kola má bodů již jedenáct a okupuje druhou pozici tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný vstup do utkání zažila Skalná, která se již ve 2. minutě utkání dostala do vedení zásluhou Jiřího Holého. Zbytek prvního poločasu byl celkem vyrovnaný, i když více brankových příležitostí měli domácí. Ti se ale dokázali prosadit až v poslední minutě prvního dějství, když se do míče opřel Jaroslav Kapic a zvýšil na 2:0.

 

Hostující Krajkové nevyšel vstup ani do druhého poločasu. Nejdříve si totiž obránci Dynama nepohlídali Tomáše Pěčka a poté ani Petra Blasla a rázem to bylo již 4:0. V 65. minutě se navíc prosadil podruhé v zápase Jiří Holý a zvýšil stav zápasu na 5:0. Poslední branku Skalné a vůbec celého zápasu pak zařídil Jan Makovec, který rozhodl o tom, že domácí zvítězili 6:0.



Sestavy


FK Skalná
J. Kadlec [-] - J. Tirala [-] (61. J. Neupauer [-] ) , J. Holý [-] (82. J. Makovec [-] ) , M. Glazer [-] (77. J. Troníček [-] ) , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] , J. Kapic [-] , J. Cuper [-] (75. R. Kirch [-] ) , J. Kapic [-] , J. Norek [-] , J. Frič [-]

TJ Dynamo Krajková
J. Buchtele [-] - J. Brázda [-] , M. Nohejl [-] (61. R. Janko [-] ) , P. Platenka [-] , J. Maršík [-] - O. Galajda [-] , L. Lukeš [-] , J. Švandrlík [-] (24. T. Oswald [-] ) , L. Svoboda [-] - D. Kováč [-] (67. K. Poliačik [-] ) , L. Petrák [-] -

ŽK: 58. J. Kadlec , 88. J. Neupauer - 12. J. Švandrlík , 41. L. Lukeš .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Fiala Petr - BUŠEK Josef, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.