Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Slavkov nasázel Kraslicím "bůra"


Branky


0

Horní Slavkov měl před soubojem 4. kola I. B třídy s Kraslicemi na kontě tři body, tedy o tři body méně než jeho soupeř. Ztrátu však dokázali slavkovští fotbalisté smazat díky velmi vydařenému zápasu, ve kterém porazili svého soka jednoznačně 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání byl vyrovnaný a na obou stranách byly k vidění nepřesnosti. I přesto si ale obě mužstva dokázala vytvořit slibné příležitosti ke skórování. Proměněná byla ale až ta z 26. minuty. O úvodní branku zápasu se totiž postaral František Zázrivec. Za další tři minuty vedli domácí již o dvě branky, když skóroval Jiří Pazdera. Kraslice ani jednu ze svých šancí nedokázaly využít, a tak se šlo do šaten za stavu 2:0.

Který navíc dokázal Horní Slavkov navýšit hned po dvou minutách od rozehrávky ve středovém kruhu. O třetí branku domácího celku se postaral Tomáš Kubík. Na další branku si diváci museli počkat do 62. minuty, když se podruhé v zápase prosadil František Zázrivec. Ten zažil velmi vydařené utkání. Nejenže pomohl svému mužstvu ke třem bodům, ale navíc vstřelil hattrick, který dokonal v minutě 75. A vzhledem k tomu, že ani jeden tým se už do konce devadesátiminutového limitu neprosadil, vyhrál Horní Slavkov nad Kraslicemi vysoko 5:0.



Sestavy


TJ Spartak Horní Slavkov
M. Plaček [-] - P. Novotný [-] , P. Drobný [-] (86. K. Čepička [-] ) , M. Skurcoňák [-] , M. Řepka [-] (73. J. Legr [-] ) , F. Zázrivec [-] , M. Hlinka [-] , T. Kubík [-] , J. Pazdera [-] (80. B. Charvát [-] ) , J. Němček [-] , J. Prágr [-]

SK Kraslice
P. Hofman [-] - R. Hudák [-] (46. T. Salva [-] ) , J. Grunt [-] , T. Procházka [-] , D. Palocsányi [-] , V. Lomoz [-] , P. Müller st. [-] , T. Schwarz [-] (54. J. Berdych [-] ) , O. Rozsíval [-] , J. Bolen [-] , Z. Fišer [-]

ŽK: 11. M. Řepka , 65. M. Skurcoňák - 28. Z. Fišer , 71. P. Müller st. .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Řáda Josef - GARDOŠ Jiří, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.