Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 14:00

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kraslice prodloužily sérii Staré Chodovské. Ta je stále bez bodu


Branky


0

Fotbalisté Kraslic přivítali v rámci 5. kola I. B třídy na svém hřišti mužstvo Staré Chodovské. Právě hostující celek od začátku sezony čeká na první body a bude na ně čekat dále, protože neuspěl ani proti Kraslicím. Ty zvítězili 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku viděli diváci v Kraslicích, který dorazilo 107, vyrovnané utkání. Jako první se prosadili domácí hráči, kteří se zásluhou Tomáše Schwarze dostali do jednobrankového vedení. Do konce poločasu se hostující Staré Chodovské podařilo srovnat na 1:1, když se prosadil Jakub Krásný. Hostující mužstvo se ale z vyrovnání neradovalo příliš dlouho. Dvě minuty před koncem prvního dějství se totiž prosadil Tomáš Procházka a rozhodl o tom, že se do šaten půjde za stavu 2:1.

 

Do druhého poločasu Stará Chodovská, která prohrávala o jednu branku, vstoupila dobře. Neprosadil se sice žádný její hráč, nýbrž domácí Petr Müller, který si vstřelil vlastní branku a srovnal na 2:2. Starou Chodovskou vlastní branka Kraslic nakopla a od té chvíle byla mírně lepším týmem a vytvořila si několik slibných příležitostí. Jenže Chodovská se trápí v proměňování šancí a ukázala to i v rámci 5. kola. A tak přišel trest v podobě inkasované branky, o kterou se postaral domácí Tomáš Procházka, pro kterého to byla druhá branka v zápase. Kraslice svůj jednobrankový náskok udržely až do samého závěru zápasu a zvítězili 3:2.



Ohlasy k zápasu



FK Stará Chodovská
Martin Hejna: Bohužel jsme opět pohořeli na tom, že nedáváme branky a naši sérii bez vítězství jsme prodloužili. Výkon jako takový nebyl špatný a dovolím si tvrdit, že jsme byli v zápase lepším týmem. Body nám to však nepřineslo. Nezbývá nám než doufat, že si naši hráči vzpomenou jak se střílí góly.



Sestavy


SK Kraslice
T. Pristaš [-] - R. Hudák [-] , J. Grunt [-] (57. J. Berdych [-] ) , T. Procházka [-] , D. Palocsányi [-] , V. Lomoz [-] , P. Müller st. [-] , T. Schwarz [-] (76. T. Studeník [-] ) , O. Rozsíval [-] , J. Bolen [-] , Z. Fišer [-]

FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - J. Volek [-] , J. Švéda [-] , J. Mašek [-] , M. Tatar [-] (31. J. Hejna [-] ) , J. Krásný [-] (69. R. Tomášek [-] ) , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] , M. Kastl [-] , D. Branný [-] (78. M. Bryndač [-] ) , V. Noháček [-]

ŽK: 48. D. Palocsányi - 18. J. Mašek , 21. J. Krásný .
Místo: tráva. Počet diváků: 107. Rozhodčí: Štěrba Václav - JATI David, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.