3:2
(2:1)
34. J. Křepela (vl.)
81. J. Holý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 13:00

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartov rozhodl o výhře až v samém závěru. Skalná odjíždí bez bodu


Branky


10. M. Plechatý , 36. M. Plechatý , 86. J. Straka - 34. J. Křepela (vl.) , 81. J. Holý
0

Baník Habartov přivítal na svém hřišti v rámci 5. kola I. B třídy Skalnou, která měla před zápasem o čtyři body více než domácí hostitel. Habartov však ukázal, že se jeho forma zvedá, Skalnou porazil 3:2 a stáhl její bodový náskok na jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Habartov začal utkání výborně a již v 10. minutě se mohl radovat z první branky, o kterou se hlavou postaral Milan Plechatý, jenž otevřel brankový účet zápasu. Baník byl po většinu prvního poločasu lepší a to i proto, že se Skalná nedokázala prodrat do útočné fáze. I přesto však došlo v 34. minutě k vyrovnání, když si vlastní branku vstřelil Josef Křepela. Radost Skalné však netrvala dlouho, protože již za další dvě minuty dal vedení Habartovu zpět opět Milan Plechatý. Za stavu 2:1 odcházely také oba týmy do šaten. 

 

Ve druhém poločase se obraz hry změnil a Skalná byla častěji na míči a více kombinovala, což sice dělalo Habartovu menší problémy, ale útočné snažení hostujícího celku dokázal vždy zastavit ještě před šestnáctkou. Tedy až na dvě výjimky. Jednou se v obrovské šanci ocitl jeden z hráčů Skalné, jenž svojí nabídku nevyužil a podruhé se faulu v pokutovém území dopustil brankář Trpišovský a Skalná kopala penaltu, jenž proměnil Jiří Holý. Už to vypadalo, že utkání skončí remízou, jenže proti tomu byl Jakub Straka, který krásnou dalekonosnou střelou rozhodl o tom, že tři body zůstanou domácímu Habartovu po výhře 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: První poločas jsme proti soupeři, který se snažil hrát kombinačně po zemi, vytvořili včasným napadáním rozehrávky územní převahu, kterou jsme již v úvodu zužitkovali střelou hlavou ve vedoucí branku. Hosté se jen sporadicky dostávali k naší brance. Parádní vlastní gól hlavou znamenal překvapivě vyrovnání. Na druhé straně chyboval hostující brankař v rozehrávce a nabídnutou šanci využil v druhou branku Plechatý. V druhé části se obraz hry změnil. Skalná začala mít více ze hry, ale jejich snažení většinou končila na naší šestnáctce. Jedinou velkou příležitost hostující útočník trestuhodně zahodil. Zbytečné vyběhnutí, faul našeho brankaře v rohu šestnáctky přineslo pokutový kop a vyrovnání. V tu chvíli to s námi nevypadalo vůbec dobře. Kluci však v závěru ještě zabojovali a pohotovou střelou ze třiceti metrů rozhodli zápas.




Sestavy


TJ Baník Habartov
L. Trpišovský [-] - P. Formánek [-] , M. Plechatý [-] (89. W. Hopf [-] ) , M. Richter [-] , R. Mašek [-] , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] (76. P. Stibůrek [-] ) , M. Janík [-] , J. Straka [-] , G. Hanker [-] , T. Tamajka [-]

FK Skalná
J. Kadlec [-] - J. Tirala [-] (16. J. Makovec [-] ) , J. Holý [-] , T. Cuper [-] (46. P. Najman [-] ) , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] , J. Kapic [-] , J. Cuper [-] (46. M. Glazer [-] ) , J. Kapic [-] , J. Norek [-] , J. Frič [-]

ŽK: 32. P. Formánek , 54. T. Tamajka , 56. M. Plechatý , 60. V. Tichý .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - ŘÁDA Josef, MATEJKA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.