Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Role porazila Lipovou a vede už o pět bodů


Branky


0

Nová Role přivítala na svém hřišti tým Lipové v rámci 5. kola I. A třídy. Vyrovnané utkání nakonec dopadlo lépe pro domácí celek, který je se sedmnácti body na prvním místě tabulky a před druhou Plesnou má náskok pěti bodů. Lipová po porážce spadla na jedenáctou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned ze začátku utkání se na hřišti v Nové Roli červenalo. Nebyla to ale karta sudího, nýbrž krevhostujícího brankáře Mencla, kterého jeden z hráčů domácích trefil nešťastně kopačkou do obličeje a Mencl musel být převezen do nemocnice. Po nepříjemném začátku bylo utkání vyrovnané a prvním, kdo se dostal do vedení byl tým Lipové. O první branku utkání se postaral Daniel Čížek v 28. minutě. V 35. minutě už bylo skóre opět vyrovnané. To se do míče opřel Daniel Brett a zařídil tak oběma mužstvům remízovou patnáctiminutovou přestávku. 

Ve druhém poločase Nová Role zařadila vyšší rychlostní stupeň, alespoň co se týče rozmezí mezi 55. a 62. minutou. Nejdříve se totiž trefil přesně Miroslav Živanovič, kterého následovali Lukáš a Daniel Hájkovi. Nová Role tak během pár minut odskočila na tříbrankový rozdíl. Lomnici se podařilo snížit na rozdíl dvou branek v 83. minutě, kdy se prosadil Pavel Slovák. Dvě minuty před koncem se prosadil ještě Jiří Žahourek a bylo to už jen o jedinou branku. Na tu však Lomnici nezbývalo příliš času a srovnat stav utkání už nedokázala. Nová Role tak zvítězila i v šestém utkání a suverénně vede tabulku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: Utkání pro nás začalo nešťastně, když v 6. minutě zranil domácí hráč kopačkou našeho brankáře v obličeji, který musel s tržnou ranou střídat a byl převezen k ošetření do nemocnice. V utkání jsme se ujali vedení po trestném kopu Daniela Čížka, krátce před koncem poločasu domácí vyrovnali hlavičkou po rohovém kopu. Vyrovnané utkání rozhodl začátek druhého poločasu, kdy jsme v krátkém časovém období třikrát inkasovali opět po chybách v obrané činnosti. Po vyloučení domácího hráče jsme dokázali dvakrát skórovat a utkání zdramatizovat, když se po centru ze strany prosadil Pavel Slovák a krásnou ranou z dálky Jiří Žahourek. Na vyrovnání jsme však už neměli dostatek času. Opakovaně selháváme v začátcích druhých poločasů a srážejí nás individuální chyby v defenzivě, proto nedokážeme zvládnout vyrovnaná utkání a ztrácíme důležité body.



Sestavy


FK Nová Role
D. Poláček [-] (89. J. Latislav [-] ) - P. Florián [-] , D. Brett [-] , V. Skopový [-] , Š. Čoudek [-] (56. K. Hykš [-] ) - L. Hájek [-] , J. Veverka ml. [-] , M. Živanovič [-] , J. Vaverka [-] - R. Brett [-] (46. D. Hájek [-] ) , T. Chlup [-] (86. D. Urbánek [-] )

TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] (6. R. Molnár [-] ) - P. Bílek [-] , P. Slovák [-] , D. Čížek [-] , J. Luňák [-] , J. Luňák [-] (67. V. Břinčil [-] ) , T. Setnička [-] , J. Musil [-] , L. Anděl [-] (46. M. Tůma [-] ) , J. Žahourek [-] , P. Uhlík [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Sieber Josef - GARDOŠ Jiří, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.