P. Blasl 2.
J. Norek 21.
J. Holý 23.
J. Holý 39.
J. Holý 43. (p.)
5:0
(5:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby ovládla Skalná a Plesné nasázela "bůra"


Branky


2. P. Blasl , 21. J. Norek , 23. J. Holý , 39. J. Holý , 43. J. Holý (p.)
0

Velmi očekávané utkání přineslo 6. kolo I. B třídy. Skalná totiž přivítala v derby nováčka soutěže Plesnou, která postoupila z okresního přeboru a v nové sezoně se jí zatím daří velmi dobře. O osudu utkání rozhodl první poločas, ve kterém nasázela Skalná pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pěkně z ostra. Již ve 2. minutě zápasu se totiž trefil přesně Petr Blasl a otevřel tak brankový účet utkání a zároveň poslal domácí mužstvo do jednobrankového vedení. V následujících minutách se mohli radovat i hosté z Plesné. Ti ale nevyužili ani jednu ze svých pěti doslova gólových šancí. Osvědčilo se tak pravidlo "nedáš, dostaneš." Po dvaceti minutách hry se totiž prosadil Jaroslav Norek a poslal Skalnou do dvoubrankového trháku. Za další dvě minuty zvyšoval už na 3:0 Jiří Holý a s Plesnou to vypadalo zle. Vzhledem k tomu, že ani potom nevyužila svých šancí ke korigování výsledku a vzhledem k tomu, že Jiří Holý měl svůj den, mohli se příznivci Skalné radovat ještě dvakrát. Poprvé v minutě 39. a poté ještě ve 43. První poločas tak skončil jednoznačných výsledkem 5:0, i když hra tak jednoznačná nebyla a své šance měla i Plesná.

 

Druhá půle už nepřinesla ani jednu branku. Skalná si hlídala v poklidu svůj pětibrankový náskok, který uhlídala až do konce a před neuvěřitelnými 350 diváky zvítězila 5:0, připsala si tři body a dostala se na druhou příčku tabulky. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Plesná
Pavel Štefek: Dostali jsme první rychlou branku, pak jsme neproměnili asi čtyři nebo pět šancí a nedali jsme penaltu. Poločas mohl skončit úplně rozdílně než skončil, ale my jsme prostě nedali góly.



Sestavy


FK Skalná
J. Kadlec [-] - J. Makovec [-] (46. T. Cuper [-] ) , J. Holý [-] (61. J. Neupauer [-] ) , M. Glazer [-] , T. Pěček [-] , P. Blasl [-] (85. J. Kapic [-] ) , J. Kapic [-] , J. Cuper [-] , P. Najman [-] , J. Norek [-] , R. Zádrapa [-]

TJ Jiskra Plesná
J. Coufal [-] (46. M. Koňarik [-] ) - B. Votruba [-] , J. Francúz [-] (54. J. Poláček [-] ) , A. Šulek [-] , V. Bláha st. [-] , J. Štefek [-] (78. S. Linhart [-] ) - P. Schaller [-] , T. Endler [-] , A. Votruba [-] - L. Ballo [-] , V. Bláha ml. [-] (49. R. Glazer [-] ) -

ŽK: 19. M. Glazer , 68. J. Kapic , 72. T. Pěček - 25. V. Bláha st. , 37. T. Endler , 44. J. Štefek , 58. L. Ballo , 76. B. Votruba .
Místo: tráva č.1. Počet diváků: 350. Rozhodčí: Hányš Martin - SIEBER Josef, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.