2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:00

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rychnov se dál trápí, podlehl těsně Kraslicím


Branky


0

Fotbalisté Kraslic přivítali v rámci 6. kola I. B třídy tým Dolního Rychnova, který během úvodních zápasů získal pouhých pět bodů a byl na předposledním místě celé tabulky. Tam také zůstává i po souboji s nováčkem soutěže, protože Kraslice zvítězily těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání mezi Kraslicemi a Dolním Rychnovem vidělo 118 diváků. Ti také viděli první branku utkání po půl hodině hry, když se prosadil hostující Bronislav Strnad. To byl jediný střelec prvního poločasu, a tak se šlo do šaten za stavu 0:1 z pohledu domácích Kraslic.

 

Ve druhém poločase hnali diváci své oblíbence k vyrovnání, kterého se nakonec Kraslice dočkaly v 58. minutě. To se do míče opřel Tomáš Studeník a bylo srovnáno. Šťastnou ruku pak měl při střídání trenér Jaroslav Novák, který do hry poslal v 72. minutě Michaela Müllera. A nebyl to nikdo jiný než právě on, kdo tři minuty před koncem utkání rozhodl o vítězství Kraslic v poměru 2:1.



Sestavy


SK Kraslice
T. Pristaš [-] - P. Müller ml. [-] (72. M. Müller [-] ) , J. Grunt [-] , T. Procházka [-] , D. Palocsányi [-] , V. Lomoz [-] , P. Müller st. [-] , T. Schwarz [-] , O. Rozsíval [-] , T. Studeník [-] , Z. Fišer [-]

SK Dolní Rychnov
V. Šantora [-] - R. Kroha [-] , J. Pavlík [-] (78. D. Body [-] ) , B. Strnad [-] (81. E. Klemm [-] ) , P. Vůjtěch [-] , P. Peterka [-] , J. Kříž [-] , P. Halčinský [-] , P. Kalabza [-] , P. Mentlík [-] , M. Cigánik [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 118. Rozhodčí: Balhar Ivan - ŠTĚŘÍK Filip, ŠMAT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.