4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:30

11.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová na vítězné vlně, tentokráte to schytal oslabený Horní Slavkov


Branky


19. D. Čížek , 45. P. Uhlík , 63. M. Tůma , 81. D. Čížek (p.)
0

Lipová už od pátého kola nepoznala hořkost porážky, další vítězství jí nepřekazil ani hostující Horní Slavkov, který přijel se značně oslabeným kádrem, kdy si do brány musel stoupnout záložník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl mnoho nepřesností, domácí potrestali chyby hostujících hráčů a výsledkově ovládli první půli

Za krásného sobotního odpoledne si na hřiště našlo cestičku pouze třicet diváků. Domácí tým, který nastoupil proti oslabenému kádru, začal hodně nervózně a ztrácel hodně přihrávek. To ale domácím nebránilo k občasnému vytváření šancí, které vznikly hlavně po chybách hostů. V devatenácté minutě se z úhlu trefil Daniel Čížek, když na bližší tyč prostřelil hostujícího gólmana 1:0. Domácí to moc neuklidnilo a ve špatné kombinaci pokračovali i nadále. Hostům se v kombinaci také úplně nedařilo a v prvním poločase bylo k vidění mnoho chyb. Další chybu hostů potrestal gólem do kabin Pavel Uhlík, který ve 45. minutě překvapil přízemní střelou hostujícího brankáře. Do konce poločasu už se nestihlo nic stát a tak šli domácí do kabin za stavu 2:0.

Druhý poločas přinesl další dva góly domácích

Do druhého poločasu se lépe vstupovalo domácím, kteří se dokázali znovu trefit mezi tyče a to zásluhou Marka Tůmy, který zvyšoval na 3:0 po samostatném úniku, kdy na konci udělal kličku hostujícímu gólmanovi a dával tak do prázdné brány. To už se psala 63. minuta a hosté se definitivně sesypali. Od té doby se hra mírně uklidnila a až do 81. minuty nepřinesla výraznější šance. V 81. minutě se kopala penalta, když hostující gólman Jakub Jančík srazil k zemi Pavla Slováka a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Daniel Čížek, který svým druhým gólem stanovil konečné skoré 4:0. Domácí to výsledkově zvládli na výbornou a doma jim tak zůstaly všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Petr Hynek, TJ Sokol Lipová: „Proti soupeři, kterému chybělo několik hráčů, jsme do utkání vstoupili zbytečně nervózně, nedařila se nám kombinace. Jsme spokojeni s vítězstvím, ale s výkonem týmu nikoliv.“

TJ Spartak Horní Slavkov
Petr Götzl, trenér TJ Spartak Horní Slavkov: „ Přijeli jsme zase splácaný, do brány se musel postavit hráč z pole a góly jsme jim darovali našima chybama.“



Sestavy


TJ Sokol Lipová
R. Molnár [-] - P. Slovák [-] , D. Čížek [-] , J. Luňák [-] (75. J. Luňák [-] ) , P. Uhlík [-] (65. M. Hurtoš [-] ) , T. Setnička [-] (78. K. Irlweg [-] ) , J. Musil [-] , S. Dlouhý [-] (46. M. Tůma [-] ) , J. Žahourek [-] , V. Břinčil [-] , P. Mezera [-] (81. L. Anděl [-] )

TJ Spartak Horní Slavkov
J. Jančík [-] - P. Novotný [-] , K. Čepička [-] , M. Řepka [-] , M. Hlinka [-] , R. Sipl [-] , M. Skurcoňák [-] , P. Kreisinger [-] (76. A. Terek [-] ) , J. Němček [-] (72. A. Stanko [-] ) , J. Prágr [-] , M. Beer [-]

ŽK: 31. P. Slovák - 81. J. Jančík .
Hráči zápasu: M. Tůma - K. Čepička .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Buzna Miroslav - ŠMAT Robert, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.