Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kraslice potěšily domácí fandy a v přestřelce porazily Lipovou


Branky


25. D. Palocsányi , 38. T. Procházka , 44. J. Rohan (p.) , 69. T. Salva - 13. M. Tůma , 42. P. Uhlík , 65. P. Slovák
0

V posledním kole chtěly Kraslice odčinit dvě porážky v posledních dvou utkání a nic jiného než tři body nebraly, i když na jejich půdu zavítala silná Lipová, které se v poslední době velmi daří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pět branek

Krásná návštěva 117 diváků si našla cestu v nedělním odpoledni, když domácí Kraslice přivítali dobře hrající Lipovou. Očekával se vyrovnaný fotbal a tak to taky vypadalo od první minuty. Oba celky si vytvářely mnoho brankových příležitostí a hned ve 13. minutě se měnilo skóre poprvé, když po levé straně utekl hostující hráč a po zpětné přihrávce našel Marka Tůmu, který se nemýlil 0:1. Vzápětí se mohlo skóre měnit znovu, po velmi podobné akci jako u prvního gólu ale selhal hostující Pavel Uhlík. O několik minut později se ve vápně srazili hostující obránci a toho využil domácí David Palocsányi a bylo vyrovnáno 1:1. Ve 38. minutě se domácí radovali znovu, když hostující hráč nedokázal zkrotit míč, který před vlastním vápnem ztratil a toho využil Tomáš Procházka, kterému dal mazáckou přihrávku Petr Müller starší a domácí tým se ujal vedení 2:1. Netrvalo ani pět minut a hosté srovnali stav utkání, když po kolmé akci nahrával Marek Tůma volnému Pavlovi Uhlíkovi, který se tentokráte nemýlil a chladnokrevně proměnil a znovu srovnal stav na 2:2, to se psala 42. minuta a ještě s góly nebyl konec, protože svojí nešikovností darovali hosté domácím penaltu, ke které se postavil Jakub Rohan a bezpečně proměnil 3:2. Necelých sto dvacet diváků se v první půli rozhodně nenudili a s očekáváním vyhlíželi druhý poločas.

Neproměněná penalta a spálené šance poslali Lipovou domů bez bodu.

Do druhé půle vstoupili hosté s jasným cílem srovnat. To se jim mohlo podařit po několika minutách, kdy měli možnost srovnat z pokutového kopu. K tomu si stoupnul aktivní Marek Tůma, ale branku se mu podařilo přestřelit. Po té přišlo několik šancí na obou stranách, které ale gólem neskončily. V 65. minutě už tomu bylo ale jinak, když se k míči po chybě domácího gólmana dostal Pavel Slovák a znovu byl nerozhodný stav 3:3. Poslední tečku zápasu dal domácí Tomáš Salva, který po dlouhém centru dostal přihrávku před bránu od Tomáše Dočkala a bylo to 4:3 pro domácí Kraslice. Po vstřeleném gólu se domácí uklidnili a začali více kombinovat. Do výraznějších šancí už hostující tým nepustili a mohli se tak radovat ze zisku tří bodů. Necelých 120 diváku muselo být s nedělním fotbalem velmi spokojeno.



Ohlasy k zápasu


SK Kraslice
Walter Schwarz: „Byl to oboustranně útočný fotbal, podali jsme bojovný výkon. Myslím si, že to byl vyrovnaný zápas, ale my jsme si za větší nasazení a bojovnost vítězství zasloužili.“

TJ Sokol Lipová
Petr Hynek: „Jsme zklamaní z výsledku i předvedeného výkonu v tomto utkání, přáli jsme si navázat na předchozí sérii vítězných utkání, což se nám však nepodařilo. Přesto si hráči zaslouží ocenění za výsledky a výkony, které podávali v podzimní části soutěže.“



Sestavy


SK Kraslice
P. Hofman [-] - T. Studeník [-] , J. Šiman [-] , T. Procházka [-] , D. Palocsányi [-] , V. Lomoz [-] , P. Müller st. [-] (88. P. Müller ml. [-] ) , T. Schwarz [-] (46. T. Salva [-] ) , T. Dočkal [-] (75. J. Grunt [-] ) , J. Rohan [-] , Z. Fišer [-]

TJ Sokol Lipová
D. Mencl [-] - V. Břinčil [-] (73. S. Dlouhý [-] ) , P. Slovák [-] (73. M. Hurtoš [-] ) , P. Bílek [-] , P. Mezera [-] , P. Uhlík [-] , T. Setnička [-] (88. L. Anděl [-] ) , J. Musil [-] , M. Tůma [-] , J. Žahourek [-] , J. Luňák [-] (46. J. Luňák [-] )

ŽK: 87. J. Šiman - 84. J. Žahourek .
Hráči zápasu: T. Procházka .
Místo: tráva. Počet diváků: 117. Rozhodčí: Řáda Josef - PACHTOVÁ Michaela, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.