Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:30

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrovští si na domácí půdě lehce poradili s Habartovem


Branky


22. P. Klaus (p.) , 27. O. Nýber , 39. F. Vraštil , 58. D. Novotný , 63. Z. Bešťák , 72. Z. Bešťák - 83. D. Houdek
0

Ostrov přivítal na domácím hřišti tým Baníku Habartov a od počátku zápasu dominoval. Po prvním poločase, který Ostrovštví ovládli 3:0 se nakonec radovali i z celkového vítězství a to poměrem 6:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vkročili lépe domácí, kteří si vytvářeli jednu šanci za druhou a v podstatě takovým stylem odehráli i celý zbytek zápasu. První branka padla v 22. minutě, kdy se trefil z pokutového kopu Petr Klaus. Za dalších pět minut už to bylo 2:0 pro domácí, když skóroval Ondřej Nýber. Do konce poločasu ještě padla jedna branka a opět se o ni postaral ostrovský hráč, konkrétně Filip Vraštil v 39. minutě.

 

I ve druhém poločasu jako by na hřišti bylo pouze jedno mužstvo. Domácí Ostrov jednoznačně kraloval a vstřelil další tři branky, o které se postaral nejdříve v 58. minutě David Novotný a poté v 63. a 72. minutě Zdeněk Bršťák. Pro hostující celek může být utěšením, že se v 83. minutě prosadil patnáctiletý nadějný Daniel Houdek. Ostrov tak po výborném výkonu proti oslabenému Habartovu zvítězil 6:1. 



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Petr Wolf: Od začátku jsme byli lepším mužstvem a svou převahu jsme dokázali potvrdit i brankově.

TJ Baník Habartov
Robert Jirgl: Zápas jsme museli odehrát v silně kombinované sestavě z důvodu dovolených a pracovních povinností. Na velmi krásném fotbalovém trávníku jsme proti mladému celku domácích neměli šanci. Už od prvních minut bylo zřejmé, jakým způsobem se utkání bude odvíjet. Domácí útočili, vytvářeli si jednu střeleckou příležitost za druhou a skóre postupně narůstalo. Markantní byl rozdíl v pohybu a fyzické připravenosti. Naše ojedinelé útoky končili většinou nepřesnou přihrávkou před šestnáctkou soupeře. Jedinou naší branku vstřelil patnáctiletý nádějný dorostenec Denis Houdek. Na závěr bych chtěl poděkovat hráčům ze staré gardy, kteří nám v nelehké situaci pomohli odehrát zápas.



Sestavy


FK Ostrov B
P. Richtárech [-] - P. Klaus [-] , Z. Řáda [-] , P. Filák [-] (65. J. Toth [-] ) , M. Karbula [-] - F. Vraštil [-] (46. Z. Bešťák [-] ) , T. Wolf [-] , Z. Vlasák [-] , D. Novotný [-] (63. P. Peter [-] ) - O. Nýber [-] (46. J. Blažej [-] ) , K. Novák [-] (60. T. Jaroš [-] )

TJ Baník Habartov
D. Rozmahel [-] - M. Richter [-] (72. P. Mašek [-] ) , G. Hanker [-] , J. Křepela [-] , L. Tamajka [-] , R. Tamajka [-] , A. Radimerský [-] - T. Tamajka [-] , P. Formánek [-] - P. Stibůrek [-] - M. Mitterpach [-] (46. D. Houdek [-] )

ŽK: 77. M. Karbula - 66. J. Křepela .
Místo: tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Grůza David - ŠMAT David, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.