0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kraslice na domácí půdě nestačili na Lázně Kynžvart


Branky


0

Vzhledem k tomu, že si Lázně Kynžvart s Kraslicemi vyměnil pořadatelství, odehráli Kraslice svoje první utkání v I. B třídě na domácí půdě, kde však nedokázali vstřelit ani jednu branku a podlehli tak Kynžvartu 0:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané utkání začalo lépe pro domácí hostujcí celek, který zasadil dvě rychlé rány, které se nakonec ukázaly jako vítězné. V 15. minutě se totiž trefil nejdříve Tomáš Hrdonka, aby ho o minutu později napodobil Zdeněk Trešl. Do konce prvního poločasu už další branka nepadla a tak se šlo do šaten za stavu 0:2 z pohledu domácích. 

Ani druhý poločas už nepřinesl žádnou branku. Obě mužstva sice měla několik slibných příležitostí ke skórování, ale ve všech případech šly střely buď mimo branku anebo je pochytaly brankáři Hofman a Zadňančin. Kraslice tak své první utkání v I. B třídy prohráli 0:2.



Sestavy


SK Kraslice
P. Hofman [-] - S. Diffo [-] (46. M. Müller [-] ) , J. Grunt [-] , T. Procházka [-] , L. Doboš [-] , T. Salva [-] , P. Müller st. [-] (81. P. Müller ml. [-] ) , T. Schwarz [-] , J. Rozsíval [-] , J. Bolen [-] , Z. Fišer [-]

TJ Sokol Lázně Kynžvart
M. Zadňančin [-] - J. Fehnl [-] , L. Křepský [-] , P. Bušek [-] , P. Sobotík [-] - R. Weiser [-] , D. Buček [-] , Z. Trešl [-] (56. D. Tunder [-] ) , R. Kič [-] - T. Hrdonka [-] , D. Tomčík [-] (71. D. Molnár [-] )

ŽK: 61. Z. Fišer , 71. T. Salva .
Místo: tráva. Počet diváků: 142. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - KOBIELSKÝ Július, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.