3:1
(1:1)
44. A. Neč
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

1.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Františkovy Lázně si doma poradili s Merklínem


Branky


20. V. Šiman , 61. L. Bill , 65. L. Homola - 44. A. Neč
0

Do Františkových Lázní přijel nováček soutěže EP Merklín s cílem získat alespoň jeden bod, který by tak byl prémiový v I. A třídě. Nepodařilo se. Františkovy Lázně zodpovědným výkonem dosáhli tříbodového vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo od prvních minut vyrovnané, i když více šancí si vytvářely domácí Františkovy Lázně. Ty se také jako první radovali ze vstřelené branky, kterou po individuální akci vstřelil Václav Šiman, který tak otevřel skóre utkání. Domácí celek mohl svůj náskok navýšit, ale proti byl hostující Dobeš. A tak v 44. minutě přišlo vyrovnání. Jiří Vodrážka centroval od rohového praporku, čehož využil Alexandr Neč, který si poslal balón do sítě domácí branky. 

Druhý poločas byl podobný jako ten první s tím rozdílem, že Františkovy Lázně vstřelily dvě branky a sudí udělil merklínskému mužstvu dvě červené. Ale pojďme postupně. Františkovy Lázně začali využívat své šance a tu první využili v 61. minutě. Po individuálním průniku se prosadil Lukáš Bill. Za další čtyři minuty to už bylo o dvě branky poté, co se do brejku utekl Lukáš Homohla a zvýšil na 3:1. Co se týče gólů, bylo to vše. Na hřišti se ale ještě červenalo. V 76. minutě viděl druhou žlutou kartu Marek Denčev a po něm viděl rovnou červnou kartu za surovou hru v 88. minutě Filip Hladík. Zápas tedy Merklín dohrával pouze o devíti hráčích. I přesto měl ještě šanci alespoň snížit nepříznivý výsledek. To by ale brankář Dobeš musel proměnit penaltu, která byla nařízena proti Františkovým Lázním za faul v pokutovém území.



Ohlasy k zápasu


FC Františkovy Lázně
Petr Uzel: Byli jsme v podstatě celý zápas lepším týmem a myslím si, že výsledek 3:1 je ještě dost málo. Vypadalo to, že jsme jim mohli dát třeba sedm branek.

EP Merklín
Milan Vlčko: Jeli jsme do Františkových Lázní v oslabené sestavě. Do utkání jsme i přesto vstoupili dobře a hráli vyrovnanou hru. Po chybě v 20. minutě jsme dostali první branku. Ke konci poločasu jsme ale dokázali vyrovnat. Do druhé půlky jsme opět nastoupili dobře a hráli vyrovnaný fotbal, ale po dvou chybách jsme dostali dvě rychlé branky. Pak se nám vykartovali dva hráči. I přesto jsme kopali penaltu, kterou ale neproměnil brankář Dobeš.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - L. Homola [-] , V. Šiman [-] , L. Bill [-] , M. Heller [-] (79. M. Haberle [-] ) , L. Jačka [-] (66. R. Hubáček [-] ) , R. Maxa [-] , D. Ščislák [-] , M. Pobjecký [-] (88. R. Vídeňský [-] ) , J. Tržil [-] , J. Kubinec [-]

EP Merklín
M. Dobeš [-] - M. Švajka [-] , P. Hladík [-] - M. Sýkora [-] , M. Denčev [-] , P. Veselý [-] , A. Neč [-] , J. Tregler [-] , M. Petrik [-] (61. M. Wöllner [-] ) , J. Vodrážka [-] , F. Hladík [-]

ŽK: 4. M. Pobjecký , 18. D. Ščislák - 50. F. Hladík , 58. J. Vodrážka , 60. M. Švajka , 71. M. Denčev . ČK: 76. M. Denčev , 88. F. Hladík .
Místo: UMT. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Štěřík Filip - VOKOUN Tomáš, BUZNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.